2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه مربی مهد خوراکی بچه رو بهش نده

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 46 پست
چیزی که تو کیفش بزارین میدن بخوره  من مهد بچم که خیلی بدخوراکه دو میلیون دادم صبحونه خودشون بد ...

اینجا باید همه چی از خونه ببره هر روز با کیف خالی میاد امیدوارم که همه رو خودش خورده باشه اما وقتیم میاد گشنشه غذا میخواد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میاد خونه گشنشه بچت یا ن؟بالاخره خودت میزان اشتهاشو میدونی دیگه

در کل اشتها خوبی داره ولی ظهرم میاد حسابی گرسنه است 8 تا 12 میره براش صبحانه میذاره با 3یا 4تا میوه یه شکلا یا یه پاکت شیر یا آبمیوه

هر چیزی امکان داره من پسرم ۱۱ماهه هست پرستار گرفتم وکل خونه دوربینه ولی مادر شوهرم با اینکه خودش شا ...

عزیزم من خونه دارم فقط بخاطر خودش میفرستم مهد چون از خانواده دورم کسی نیست پیشش بذارم برا حتی یه باشگاه یا اینکه بچه بخواد با هم سن وسالاش بازی کنه

عزیزم من خونه دارم فقط بخاطر خودش میفرستم مهد چون از خانواده دورم کسی نیست پیشش بذارم برا حتی یه باش ...

مهد کودک برای بچه عالیه ولی خب متاسفانه این مواردم هست به خصوص اینکه کادر مهد حقوق مکفی ندارن خیلی چیز ها امکان داره

بعد از اینکه شما پرس وجو کردی این اتفاق افتاد؟

من دخترم یه ماهی نرفت مهد از دیروز که رفته سوال میکنم خوراکی خوردی میگه نه دوباره میگه آره امروزم دیدم فقط همه گردوها خورده شده چون این مقدار گردو رو نمیخوره خالی تعجب کردم سوالم امروز که رفتم بیارمش پرسیدم کیفشو تو خونه باز کردم

آخه انجام میدن ربطی به حساسیت شما نداره ما خودمونم بچه بودیم دیگه شما هرچی خوراکی مادرت میذاشت خودت ...

من سعی میکنم خوراکی که میخوره بذارم. اشتهاشم خوبه ولی الان بنظر شما از مدیرشون جویا بشم؟