2777
2789

دیروز یه پیرمرد ازم خواستگاری کرد 

پیرمرد میگم ها  بزور میتونس راه بره 

اومد گفت خانم شما معلمی 

گفتم بله

گفت پسر منم معلمه اتفاقا  اونیکی عروسم هم معلمه 

اگه راضی باشین بیاییم برای خواستگاری برای پسرم  

تو دلم گفتم پسرش چقدر بی دست و پاس پدر پیرش رو فرستاده خواستگاری تو خیابون😒

گفتم قصد ازدواج ندارم 

تو این جور مواقع چی بگم که طرف ناراحت نشه ردش کردم ؟

نظر شما چیه یجوری شدم ردش کردم😬

دونغره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرپایی میگرفتی میوفتاد 

اینوری وقت نازاحتی ندارع دیگه

معیارم برای انتخاب ادما فقط پوله اگ پول داری با من صحبت کن همین لحظع اگ موحودی کارتت از ده میلیارد کمتره لطف کن امضامو نخون چون دوست ندارم کسی ک معیارامو ندارع(پول) امضامو بخونه   تویی ک داری این مقدارو این باید پول تو جیبیت باشع ن همه ی سرمایت حواست باشه ... مدلمه پول دوستم  تو میتونی پول پرست صدام کنی💸  
حالا چجو حدس زد معلمی و مجرد

مییرن دره دانشگاه های فرهنگیان

معیارم برای انتخاب ادما فقط پوله اگ پول داری با من صحبت کن همین لحظع اگ موحودی کارتت از ده میلیارد کمتره لطف کن امضامو نخون چون دوست ندارم کسی ک معیارامو ندارع(پول) امضامو بخونه   تویی ک داری این مقدارو این باید پول تو جیبیت باشع ن همه ی سرمایت حواست باشه ... مدلمه پول دوستم  تو میتونی پول پرست صدام کنی💸