2777
2789

داد میزنم 😡😡😡

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کم میارم

داد میزنم گاهی

ولی خب وقتی به عذاب وجدان بعدش فک میکنم

و اینکه من چن سالمه و بچه چن سالش

سعی میکنم کنترل کنم خودمو

چندتا پیج رواتشناسی هم دنبال میکنم

مث درنا

زرافه جادویی

که خب تاحدودی اموزش میدن چیکار باید کارد

قبلا ک بچه تر بود خیلی حرص میخوردم داد میزدم ولی الان به اون کارام خندم میگیره بابا اون بچه بود من چم بود پس الان نه خوبه باهم کنار میایم اخلاق هم دستمون اومده گل پسرم الان عاقل شده ۳سال و ۷ماهشه

دختر من سه سالشه و خیلی زبون داره 

امروز داشتم سیب زمینی سرخ میکردم گیر داد بیا کارتون بزار منم تا رفتم و برگشتم لعنتی جزغاله شد دعواش کردم که ببین یه لحظه صبر نکردی سیب زمینی سوخت

گفت برو از بابا آشپزی یاد بگیر سر من داد نزن😂

من بهش میگم الان میام میزنمت الکی میرم سمتش دستمم بالا میگیرم خودش فرار میکنه و کار بدشو نمیکنه اما چون نمیزنمش گاهی فکر میکنه دارم باهاش بازی یا شوخی میکنم بدتر اون کارو میکنه یا هم دستمو میزارم رو باسنش با دست دیگم میزنم رو دست خودم و میگم چرا کار بد میکنی الان تازه یاد گرفته اگه یجاییش زخم بشه و .. یا مثلا باباش یکاری کرده باشه بگم دستت چی شده کی اوخ کرده میگه بابا زد یا مامان زد 🤣منم بعضی وقتا هرسم میگیره میگیرم تکونش میدم میگم چلا شیطونی میکنی خوبه تقت کنم یا میگم تو که شیطونی میکنی الان میام میخورم تمومت میکنم که دیگه شیطونی نکنی یا میگم نمکی میاد میبرتت از نمکی میترسه 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨

من یه نفس عمیق میکشم و یه خرده خودمو ناراحت نشون میدم در حد چند ثانیه بعد میاد طرفم دستمو از رو صورتم برمیداره میگه مامان. منم میگم عزیزم این کارو کردی مامان یه خرده ناراحت شد ولی مامان خیلی دوست داره‌ پسرم ۱۸ ماهشه