2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟ به نظر منم داره دروغ میگه. دختره نمیدونسته با کی رابطه داشته؟ بعد صرف اکانت یعنی این بوده؟ حالا اگه دوستی مجازی لو میرفت یه چیزی! بعد پسرعموش چرا نمیگه من بودم و جنگ رو تموم کنه؟! خیلی سوالات هست به نظر منم الکی میگه و کلا اینارو تعریف میکنه توی چشمت باشه. از نظر من اگه زیاد وابستگی نداری تمومش کن. اینجور آدما اهل اغراقن. 

چه شاهدی از دختره قابل قبول تر؟

خب دختره میتونست بگه این شخص بابای بچه ی من نیس.

کاره خودشه و اینجوری گفته که اگه روزی به گوش تو یا خانواده ت رسید باورنکنید

همه جای ایران سرای غم است...
چند سالشه؟ به نظر منم داره دروغ میگه. دختره نمیدونسته با کی رابطه داشته؟ بعد صرف اکانت یعنی این بوده ...

۱۷ سالشه چون عربن  نمیتونن به خانواده هاشون بگن پدر مادرشون میکشنشون و دقیق دوماه پیش باز گفت یه سوئ تفاهمی پیش اومده میخان بزور با یه دختری ازدواج کنم نمیدونم چرا اینارو میگه

۱۷ سالشه چون عربن  نمیتونن به خانواده هاشون بگن پدر مادرشون میکشنشون و دقیق دوماه پیش باز گفت ی ...

سنش خیلی کمه عزیزم و همه پسرا توی این سن دوست دارن خودشون رو بزرگ نشون بدن.

به این فکر کن الان فکر میکنن کار این آقاست و نکشتنش! پس اگه می‌فهمیدن کار پسرعموشه هم اونم نمی‌کشتن. این داستان خیلی می‌لنگه‌‌. بعد اگه مادر و پدر پسرعمو قبول نکردن کار پسرعموشه پس چطوری رضایت دادن اون با دختره ازدواج کنه؟ اگه انقدر سنتی‌ن، هیچوقت نمی‌پذیرفتن دختری که با پسرعموی بچه‌شون رابطه داشته، با پسرشون ازدواج کنه. 

سنش کمه و دوست داره یه حرفایی بزنه که بهش توجه کنی. 

سنش خیلی کمه عزیزم و همه پسرا توی این سن دوست دارن خودشون رو بزرگ نشون بدن. به این فکر کن الان فکر ...

دقیقا دوماه پیش اومد گفت دیشب مامانم منو با یه دختری اشتباهی دیده بزور میخان من با دختره ازدواج کنم منم بهش چیزی نگفتم الان دوباره بهش میگم چته که اینو گفت نمیدونم شاید نمیخاد با من چت کنه که اینارو میگه یا به قول شما دنبال توجهه

دقیقا دوماه پیش اومد گفت دیشب مامانم منو با یه دختری اشتباهی دیده بزور میخان من با دختره ازدواج کنم ...

این پسر حداقل ۵ سال طول می‌کشه تا به بلوغ رابطه برسه. عمرت رو الکی هدر نده. اگه رابطه‌تون لانگ دیستنسه که همین الان کات کن