2777
2789

ما غذا از بیرون گرفتیم کباب جوجه برنج نوشابه خورشت ماست شده ۴۵ میلیون

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر قیمت ها گرون شده زمان ما پرس کوبیده ۱۲ چقدر زندگی ها سخت شده خدا به همه جوونا کمک کنه انشالل ...

زمان داداش منکم ۱۳ بود...۹ سال  پیش...زمان  خواهرم‌۶ سال پیش شیرازی  بیست‌و سه با نوشابه سالاد 

نه جدی من بیرون بر پیدا کردم رو همین قیمت

تالار تو ظروف چینی و کلا سرویس دهیش فرق داره گرون تر میدن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
آخه میخواستم کادو بدم گفتم بپرسم لااقل پول غذا رو داده باشیم کمتر ندیم.وااای چه گرونه 

فامیل ما دونفر بودن صد تومن دادن. واقعا زشت بود.

الان که قیمت دستته خواهشا به اندازه بده پول اون بنده خدا هم دربیاد

" comparison is the root of all evil "
آخه میخواستم کادو بدم گفتم بپرسم لااقل پول غذا رو داده باشیم کمتر ندیم.وااای چه گرونه 

ما اون هفته رفتیم عروسی...غذاشون چلوگوشت بود و زرشک پلو...البته سلف بود ..پرس نبود...نفری دویست پنجاه دادیم..غریبم بود

منم نامزدیمه از همون بیرون برا قرار شد بگیریم تو تالار سرو کنن

اگه مناسب تره کار خوبی میکنی،چون تالارها معمولا گرونتر میگیرن

انشالله خوشبخت بشید

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏