2777
2789
عنوان

چجوری به همسرم بگم سیگار نکش

1652 بازدید | 29 پست

شوهر من از ایناییه ک لب به دود نزده بود

ولی از وقتی ازدواج کردیم اصلا کلا فضاش عوض شد

انگاری شد یه آدم دیگه

نه که من بگم یا من تازه متوجه شده باشم

حتی خانوادشم از تغییراتش تعجب میکنن

و بخش زیادشم از فشاریه که تجربه کرد سر ازدواجمون. فشار مالی و تنهایی زیاد تو تمام قضایا..

بعدشم همه روزای هفته فشار کاری روزی ۱۵ ساعت کار و سرپا بودن و تو ترافیک موندن و حقوق پایین...

برای اینکه زندگیمون بچرخه..

چندوقت پیش متوجه شدم سیگار میکشه

ولی فقط روزایی که خیلی خسته است یا خیلی حالش بده و اعصاب نداره.

خیلی ناراحتی کردم و گریه کردم و بهش گفتم اصلا خوشم نمیاد این کارو بکنی و..

اونم گفت این کار آرومم میکنه

ذهنم داره میترکه خسته ام

حالا دیشبم که با حال خیلی خیلی بد و اعصاب خراب اومد خونه و تمام بدنش درد میکرد بازم کشیده بود..

چیکار کنم؟؟ چجوری نذارم وابسته بشه؟؟

میدونم اولش اینجوریه کم‌کم زیادش میکنه... 

تجربه ای دارین؟؟

به مردا هرکاری بگی‌نکن بدتر میکنن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی بچه ها منم با شخصی در رابطه ام ک روزی ۱۵تا ۲۰ تا میکشه 

قضیه موج جدی نیس ولی ۲۲سالشه چیکار کنم ببخشید استارتر

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

من یه بسته پول اتش زدم گفت چرا زدی گفتم تو سیگار اتش میزنبی من هم اینطوری این ضررش کمتره دیگه نکشید یه بسته 50دلاری

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 

بهش بگو دوس نداری این کار رو انجام بده ولی حساسیت نشون نده که بدتر نشه درسته کار خوبی نیست ولس معمولا آقایون با سیگار آرم میشن حکم لاک زدن،آرایش کردن خرید کردن برای خانوم رو داره که اگه کسی جلوی ما رو هم بگیره برای ما هم ناراحت کنندست درحد خیلی کم به نظر من اشکال نداره.

چرا فکر میکنین تو‌همه چی باید نظر بدین

خب اون فعلا با همین سیگار خوشه

ایشالله خودش یروز ترک میکنه قرار نیس تو‌همه چی هم‌دخالت کنیم‌ ک

هر چی گیر بدی بدتره

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 

من بابام ی مدت فشار روش بود گه گاهی میکشید 

مامانم یکی دو بار تذکر داد بابام بازم گاهی میکشید 

سری بعدی مامانم گف واقعا اگه ادامه بدی خوشم ازت نمیاد و از ادم سیگاری متنفرم چ تفریحی چ همیشه 

بابام دیگه تمومش کرد

البته شما باید ببینی نقطه ضعف شوهرت کجاست 

من بابام از اینکه از چشم مامانم بیوفته میترسه برا همین دیگه ادامه نداد 

شمام اول با زبون خوش بگو بهش بعدش دست بذار رو نقطهضعفش اما با دادو بیداد نه با ارامش بش بگو ولی بترسونش

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

اولا اینکه مردا جورین که تو خودتو هم بکشی کار خودشونو میکنن ولی قایمکی 

دوما بکشه چه ایرادی داره؟ 

منم همسرم میکشه درسته هیچ کس خوشش نمیاد شوهرش سیگاری باشه ولی خب نمیشه جلوشو هم گرفت منم شوهرم نسبت به سنش خیلی روش فشار مالی و کاری هست خیلی زیاد و من میدونم سیگار آرومش میکنه و کاریش ندارم 

بنظرم خیلی حساسیت نشون نده

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!

مال منم میکشه 

هروقت گفتم گفت کمش میکنم و نکرد 

چند روز کم میکشه باز دوباره میره روال قبل

دیگه الان بعد ۴ سال خسته شدم بحث نمیکنم 

چون گوش نمیده فقط اعصابمون بهم میریزه

فشار اقتصادی خیلی روی مرداس 

خداکمک کنه واقعا ما اگه یکفکر داریم اونا هزارتا

بی پولی مرد رو از پا درمیاره 

شوهرت داره سیگار میکشه که غماش یادش بره نمیدونه کهداره بیشتر گرفتار میشه 

متاسفانه بحرفم ما خانوما گوش نمیدن چون مامثل ناظم توی مدرسه ایم

به نرف کسی گوش میدن که پایه باشه باهاشون مثل رفیقاشون 

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡

هیچ کاری نمیتونی بکنی،، تا خودش نخواد،،تهشم  ببینه گریه زاری راه انداختی یجوری میکشه تو نفهمی

بنظرم که گیر نده بهش 

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
من یه بسته پول اتش زدم گفت چرا زدی گفتم تو سیگار اتش میزنبی من هم اینطوری این ضررش کمتره دیگه نکشید ...

دلار 1500تومن بود 

یه زن یا هزار مشکل وسخت جونی برادر شوهرم تالاسمی ماژور دیابتیه و نارسایی قلبی و ریوی ۱۵ ساله خون دل بزرگش کردم چه شب تا صبح بیمارستان بغلم بعد از  تزریق خون یا دسفرال میلرزید چه خون دل ها خوردیم تا رسید به ۱۵ سالگی  چه شب تا صبح دنبال دارو نبودم دنبال دکتر نبودم اتاقش به جای تخت نوجوان تخت بیمارستان با دستگاه اکسیژن  هست چه شب هایی که میلرزید وبیهوش تو بغلم بود  هر دوچرخه که میدید اون شب برای من و شوهرم ماتم بود درمانده ترینم از ارزوهایی که گفته و نوشته مینویسم دوست دارم برم کوه دوست دارم دوچرخه داشته باشم دوست دارم کاکائو بخورم دوست دارم تخمه بخورم فوتبال نگاه کنم دوست دارم زنداداشم به جای کیف دارو برام کیف ورزشی بزاره دوست دارم یه شب بدون ترس از ...بخوابم 
چرا فکر میکنین تو‌همه چی باید نظر بدین خب اون فعلا با همین سیگار خوشه ایشالله خودش یروز ترک میکنه ...

عادت کنه نمیتونه بزاره کنار همسایه ما نزدیک ۶۰ سالشه قلبشم حتی مریض شد و بردن عمل کردن دکتر گفته بود نباید سیگار بکشی ولی بعد عملشم میکشه😐 باید از الان جلوشو بگیره مگه با هرچی که طرف خوشه میزارن کیف کنه میدونی چقدر ضرر داره برا سلامتی

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

براش ویپ بخر بگو جای سیگار اینو بکش دوست خانوادگی ما شوهرش رو با اون ترک داد

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
واییی بچه ها منم با شخصی در رابطه ام ک روزی ۱۵تا ۲۰ تا میکشه  قضیه موج جدی نیس ولی ۲۲سالشه چیک ...

اوووه اونو بیخیال شو ، چند سال دیگه حالت بهم میخوره به قیافش نگاه کنی ، بسکه همش بو میده و دندوناش شبیه زردچوبه شده

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم