2777
2789
عنوان

دستبند یا النگو یا نیم سکه🙄

493 بازدید | 25 پست

دوستاااان با توجه ب اینکه پولم کمهههه کلا ۱۷ تومن دارم بنظرتون کدوم اصن دستبند میتونم بگیرم با این پول؟؟؟ و النگو هم دارم ۴ تا ک نمیندازم 

و اینکه یسوال دیگه اگر سکه بگیرم موقع فروش ازش کم نمیشه؟؟؟  از دستبندو اینا ک کم میشه میدونم 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکه اختلاف قیمتش دویس سیصد تومنه نمیتونن سرت کلاه بذارن

یعنی دستبند بگیرم بیشتر از ۲۰۰،۳۰۰ تومن کم میشه ازش

دستبند... کم بشه هم بازم توش سود هست نسبت الانت تازه لذت زیبایی اش رو هم بردی

خودمم خیلی دستبند دوس دارم😁ولی خیلی ظریف میشه نه؟؟؟

دست بند دست دوم پیدا کن تر تمیز باشه که هم لذت ببری و سود کنی و اجرت نداشته باشه

ببخشید من خیلی اطلاعات ندارم این طلای بدون اجرت ک میگن موقع خرید ب صرفه تره یا فروش

ببخشید من خیلی اطلاعات ندارم این طلای بدون اجرت ک میگن موقع خرید ب صرفه تره یا فروش

اگر پیدا کنم چون میخام تو همین روزا بگیرم 

هردوموقع خریدفقطبا۷درصدمیخری موقع فروشم اون ۷درصدمیشه ضررت 

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
هردوموقع خریدفقطبا۷درصدمیخری موقع فروشم اون ۷درصدمیشه ضررت 

اهاااان خیلی ممنووووون ایشالا همین‌دستبندو میگیرم حالا اگر پیدا کنم بدون اجرت‌ اگر نه هم ک نوش رو

موقع خرید اکر طلای نو بخری اجرت ساخت ازت میگیرن مثلا میگن ۱۳ درصد اجرت داره ینی ۱۳ درصد قیمت طلا باید بیشتر بدی بابت اجرت ساختش . طلا دست دو بخری دیگه اجرت نداری فقط روفاکتور می‌نويسن ولی حساب نمیکنن باهات . من همیشه میرم چیزایی که دست دو هستن و خوشگلن رو برمیدارم چون هم استفاده میکنم هم اجرت الکی نمیدم .فقط دقت کن چفت و قطعاتش سالم باشن که موقع استفاده خدای نکرده کنده نشن . باز اگر سوالی داری درخدمت هستم

راستی یادم افتاد موقع فروش فقط گرم طلا رو حساب میکنن

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...