2777
2789
عنوان

دزد اومده😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا دوست پسر ندارم. دوست پسرای سابقمم اصلا اینجوری نبودن 

ما هم سه ماهه که دزد میاد آپارتمانمون

ماهی یه بار 😑😂

اول که اومد از طبقه اول ۱۵۰ میلیون طلا برد و پلیس اومد ولی نتونست کاری کنه 

بار دوم دزد جلو در پارکینگ دیدن تا اومدن بگیرن نتونستن فرار کرد 

بار سوم همین پری شب بود که میخواست بره طبقه دو دزدی کنه 

قفل در شکونده ولی وقت نکرده بره داخل خونه سریع فرار کرده 

دیگه الآن هم پلیس درگیر شده هم خودمون 

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

یبار یه دزد داشت تو انباری وسایل می‌برده از پشت در انباری قفل کردم نگو پسر همسایمون بود 

یبارم یه راننده نیسان مرغ دنبال میکنه تا ببرش تو ماشین دنبالش کردم همچین مرغ انداخت زمین پا مرغ شکست مثل میگ میگ فرار کرد

پاینده باد کسانی که از پاکی شان عشق آغاز میشود از صداقتشان عشق ادامه می یابد و از وفایشان عشق پایانی ندارد 
ما هم سه ماهه که دزد میاد آپارتمانمون ماهی یه بار 😑😂 اول که اومد از طبقه اول ۱۵۰ میلیون طلا برد ...

بی شرفا 

خیلی اعصابمو خورد کرده 

حتی لباس زیرامم ریخته بیرون 😱😱

عزیزم اسمش دزد نیس خو چیزی نبرده که اسمش دزد باشه.. این جدیدا کسی اومد پاپیچت شد جواب رد بده تنهاییم جایی نرو احتمالا یه پارانوییده عاشقه شک داشته با کسی هستی اومده لب تاب و دفتر خاطراتتو چک کرده ببینه با کسی هستی یا نیستی.

فقط موندم لباس زیراتو چرا ریخته بیرون اصلا این روانی کی بوده . همسایتون سوپر مارکتی چیزی نیس که دوربین داشته باشه نشون بده در خونتونو ؟؟ 

شاید منظوری داشته و دزد نبوده

اخه اصلا به کسی شک ندارم

واقعا ترسیدم نمیدونم کی میتونه باشه

چون ما خیلی ساله تو این خونه ایم و حتی یه بارم این اتفاق تو محله مون نیوفتاده چ برسه به خونه

اخه اصلا به کسی شک ندارم واقعا ترسیدم نمیدونم کی میتونه باشه چون ما خیلی ساله تو این خونه ایم و حت ...

به اشنا ها اعضای خانواده یا دوستی چیزی شک نداری؟

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
بی شرفا  خیلی اعصابمو خورد کرده  حتی لباس زیرامم ریخته بیرون 😱😱

مام الآن مجبوریم سه تا دوربین نصب کنیم تو پارکینگ 

ولی بی شرف زرنگه 

کشیک میکشه خونه ما رو ببینه کی از خونه میزنیم بیرون

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

اخه اصلا به کسی شک ندارم واقعا ترسیدم نمیدونم کی میتونه باشه چون ما خیلی ساله تو این خونه ایم و حت ...

خانوادت چی میگن.بعد چرا همه چیتون رو اوپنه؟نکنه سر کار گذاشتی کاربرارو.اخه میگی همه چی رو اوپنه.من ی انگشتر دارم هزار سوراخ قایمش میکنم بعد شما همه چیتون رو اوپنه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.