2777
2789
عنوان

دزد اومده😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 50 پست
طلا رو اپن بوده دست نزده

شغلت چیه!؟

کار مهم و سری داری؟

چیزی که واسه عده ای مهم باشه

دارک ترین قسمتش همینه که چیزی نبردن

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید صدایی چیزی اومده ترسیده رفته

مگه نه کم کم همه جا رو ب هم میریخته و میگشته

آخه فک کنم اولین جایی ک برن اتاق خوابه

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶
شاید صدایی چیزی اومده ترسیده رفته مگه نه کم کم همه جا رو ب هم میریخته و میگشته آخه فک کنم اولین جا ...

ببین تو خونه دوتا لپتاپ هست قشنگ اونارو دیده انداخته زمین 

همسایه ها هم نفهمیدن 

هرکی بوده شمارو زیر نظر دارن درنبودتون دست به همچین کاری زدن حالا دنبال چی بودن خدا داند...اما هدف دزدی نبوده..احتمالا هم تو اتاقتون دوربینی چیزی جاساز کنن همه جای خونه رو که به کل خونه دسترسی داشته باشه بررسی کنید 

ببین تو خونه دوتا لپتاپ هست قشنگ اونارو دیده انداخته زمین  همسایه ها هم نفهمیدن

الکی میگی خداوکیلی؟

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶