2777
2789

و البته ۲۱ سالشه سربازیش داره تموم میشه انشالله خودمم ۲۰ ولی عقلش مثل مرد میمونه کامل و فهمیدس 

این اخلاقش و میخواستم بدونم خوب میشه یا ن؟؟؟؟

من با عشقم سه ساله نشون شدیم طبق این سه سال گیر های شدید میداد اول مثلا میگفت چادر سرته یا ن جوراب پاته و... روسریت جموعه 

هنوز ک سه سال میگذره من حق ندارم جلو پسرعمه ک سه سال ا  خودم کوچیکتره با مانتو بگردم گیر میده ارایش ک اصلا حتی بگو ی ناخون بلند 

فالورا اینستامو چک میکنه با اینکه نمیزاشت نصب کنم الان یکساله اجازه داده و همش میگه اختیار تو کاملا دست مته تو زن منی حتی حق ندارم با پسردایی عمه حرف بزنم فقط سلام

حتی فامیل پسر اجازه ندارم فالو کنم عمو دایی موردی نداره میگه چون محرمه شوهر عمه هم حق ندارم اینا برام زیاد مهم نیست 

باید برای اینکه بیرون نرم هرروز اگه صدبار زنگ بزنه باید قسم خدا رو بخورم نرم فقط با مادر پدر حق دارم برم تولد دوستامم باید اجازه بگیرم ک میگه نمیزارم اصلا تو سال شاید شاید ۱ بار اجازه دارم با دوستام تنها بیرون برم میگه دوست ندارم بیرون باشی چادر خیلی اجباریه آرایشم حتی لاک نباید بزنم 

و اینکه خودش میگه کلاس کاراته و زبان و ادامه بده کلاس راهنمایی رانندگی برو گواهینامه بگیر 

مثلا عکسایی ک با دوستاش میگیره برام می‌فرسته یا من براش میفرستم 

ولی مثلا یبار برف میومد گفتم برم حیاط بازی کنم گفت باشهه گزاشتم حتما فقط از پشت پنجره میتونی ببینی فک کروم شوخیه قسم خورد جدیه 

پسر داییم یبار اومد با نامزدم حرف بزنن تو ماشینمون منو نامزدم کنار هم بودیم چادرمو گفت درست کنم منم هیم حرفی نزدم بعد پسرداییم داشت میرفت ب ما گفت شماهم بیاید منم گفتم باشه تو برو میایم نامزدم گفت مگه اختیار تو دست اینه گفتم ن چ ربطی داره گفت قسم بخور منطور نداشتی 

حتی نمیزاره گوشی لمسی ببرم بیرون میگه گوشی دزدی زیاده 

و خیلی چیزای دیگه ی دوس بارم بخاطر اینکه کنار دختر داییم بود داداشش اومد اونجا نامزدم بازومو فشار میداد 

حتی پسرداییم کنارش بود منو دختردایبام رفتیم پیششون جلو اونا صد بار گیر داد برو تو ماشین 

خانوما توروخدا جواب درست بدید ب مشاوره ۱۴۸۰ زنگ زدم یکی میگه دوستت داره یکی میگه شکاکه 

موندم 

درست میشه این اقا و گفتم ک از کلاس محروم نمیکنه ولی میگه زود بعد کلاس برو خونه با دوستات اصلا نمیری بگردی اونم با حجاب کامل یا عکس خودشو دوستاش می‌فرسته 

من الان بگم غیرتیه یا بددل؟؟

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بدبختت میکنه

قفس برات میسازه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکاک و بد دل هست الان اینه وای به حال آینده و زندگی مشترک

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نخونده ميگه شک و بد دلی یا پارانوئید زندگیتو نابود و تورو پیر میکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
این مدل مردا،تا جایی که من دیدم،در اینده خودشون لاشی ترین ادمی میشن که شناختی

ن عزیزم خودشم سنگین حاله برای همین میگم

اخه یکی گفت سنش ۲۱ خوب میشه نترس عقد کن

اینهمه تاپیک مردهای بددل رو ببین

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شکاک و بد دل هست الان اینه وای به حال آینده و زندگی مشترک

وایی پ چی میگفتن تو ماما نت بخاطر سنشه:/