2777
2789

خاستم ولی موفق نشدم زیاد 

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ؟ توهم بود؟

ن گلم تو خواب عمیق بودم انگار یکی از خواب بیدارم کنه بیدار شدم پایین اتاقم اون ادم فقط صورتش دیدم ی لبخند بهم زد و منم مثل اینکه با دیدنش قلبم اروم بگیره دوباره خوابیدم فقط چند ثانیه بود

شاید عجیب باشه من وقتی بچه بودم  مثلا وقتی معلمم میخواست تکالیفو نگاه کنه وقتایی که کامل انجام نداده بودمباڌهنم حواسشو پرت میکردم یا بهش میگفتم تو ذهنم نبینه مال مو و واقعا میشد البته نمیدونستم چیه این اون موقع

هم قشنگه هم یکم ترسناکراستش ولی حس خوبی میده اون لحظه

چرا ترسناک عزیزم بعضیا میگن چون خیلی دوستش داشتی اینجوری شده ولی اخه خواب نبود تو کل زندگیم اینجوری نبود ک ادم ببینم تو اتاقم بخدا توهمی هم نیستم 

هم قشنگه هم یکم ترسناکراستش ولی حس خوبی میده اون لحظه

دقیقا خیلی حس خوبی بود اون لحظه انگار دنیا رو بهم دادن زودم دوباره خوابم برد ولی بعد یک سال خبر فوتش شنیدم باور نمیکنم مرگش از ی طرفم میگم مگه میشه خدا همچین کسی گرفته باشه ازم اگه قرار بود بمیره چرا این همه حس چرا وقتی با تموم وجود میخواستم ازش دور بودم چرا خدا کاری کرد اینجوری تو اتاقم ببینمش چرا همه چی بینمون این همه عجیب بود