از غروب تب کرده ساعت ۸ بهش پروفن دادم بهتر شد بعد تا ۱۲ اینا دوباره تب کرد ساعت ۱ دوباره پروفن دادم. جروراب تو آب نمک خیسوندم پاش کردم. ولی میگه سردمه همش پتو روشه
دختر منم تو اوراژنس بیمارستان شیاف دیکلو گزاشتن اومد پایین با پروفن استا نیومده بود پای ...
اره نباید الکی هربار تا تب کرد شیاف دیکلو بزنی ولی یه وقتا هست هیچ جوره نمیاد پایین دکتر گفت اونموقع ها طوری نیست شیاف دیکلو بزنی چون هرچقدرم عوارض داشته باشه عوارضش از تب بالا وتشنج خییییییلی کمتره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون نیم ساعته پروفن دادم میشه الان شیاف بزارم واسش؟
پروفن چقد دادی پسر منم چهارسالشه دکتر بردم گفتم پایین نمی یاد پروفن ۵سی سی قطره استامنیوفن۳۰قطره گفت همزمان بده رو پاهاشم گفت یه چیز سبک بنداز برا شما هم تب و لرز داره پرسیدم گفت جوراب پاش کن
ببین عزیزم زنگ بزن اورژانس راهنماییت می کنن درثانی دستمال رو با آب ولرم خیس کن آبشو بگیر دستمال رو در زیر گردن بزار جایی که شاه رگ رد میشه روی شکم کشاله ران این سه محل مخصوصا همون گردن
عزیزم شیاف دیکلو فناک اصدا نزار من گزاشتم افت دما پیدا کرد هر ۶ ساعت نصف وزنش ایبوپروفن بده با دستمال ولرم رو شکم و گردن و پاهاش بزار فقط دستمال تند تند بشور سرد نشه بچه لرز میاره،