2777
2789
عنوان

تب بچم پایین نمیاد چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 42 پست
دختر منم تو اوراژنس بیمارستان شیاف دیکلو گزاشتن اومد پایین  با پروفن  استا نیومده بود پای ...

اره نباید الکی هربار تا تب کرد شیاف دیکلو بزنی ولی یه وقتا هست هیچ جوره نمیاد پایین دکتر گفت اونموقع ها طوری نیست شیاف دیکلو بزنی چون هرچقدرم عوارض داشته باشه عوارضش از تب بالا وتشنج خییییییلی کمتره

دو ساعت بعد پروفن استامینوفن بده بهش 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره نباید الکی هربار تا تب کرد شیاف دیکلو بزنی ولی یه وقتا هست هیچ جوره نمیاد پایین دکتر گفت اونموقع ...

دخترم تبش ۳۹ و نیم بود 

و لرز داشت اصلا هم پایین نمیومد 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

خواهرمن ببر دکتر تجربه ثابت کرده شماهرچی داروبده سرخود پاشویه کن اثرکمی میزاره ولی خوب نمیشه دکترببری نمیدونم ازاب وهوا بهش میخوره یادست دکترخوبه نمیدونم ولی بچه هاخوب میشن 

چون نیم ساعته پروفن دادم میشه الان شیاف بزارم واسش؟

پروفن چقد دادی پسر منم چهارسالشه دکتر بردم گفتم پایین نمی یاد پروفن ۵سی سی قطره استامنیوفن۳۰قطره گفت همزمان بده رو پاهاشم گفت یه چیز سبک بنداز برا شما هم تب و لرز داره پرسیدم گفت جوراب پاش کن

ببین عزیزم زنگ بزن اورژانس راهنماییت می کنن درثانی دستمال رو با آب ولرم خیس کن آبشو بگیر دستمال رو در زیر گردن بزار جایی که شاه رگ رد میشه روی شکم کشاله ران این سه محل مخصوصا همون گردن

چطور وقتی تب سنج ندارین جرات میکنید دارو بدین؟

من تب سنج دارم ولی دخترم به هیچ وجه نمیزاره تبشو بگیرم حس میکنه تب سنج آمپولی چیزیه تامیبینه غش میکنه منم نمیگیرم ولی خب معلوم میشه دیگه پیشونی وشکمش داغه ...استامینوفن وپروفن اونقدر عوارض ندارن که درحالی که تب خیلی خطرناکه وممکنه تشنج کنه...باید تا دیدی یکمی داغه محظ احتیاط یکم استامینوفن بدی 

من تب سنج دارم ولی دخترم به هیچ وجه نمیزاره تبشو بگیرم حس میکنه تب سنج آمپولی چیزیه تامیبینه غش میکن ...

صدتا مدل تب سنج مختلف توی بازارهست!

من خودم ٤ مدل  توي خونه دارم!

زير بغلي/ليزري/گوشي/ و يكبار مصرف برچسبي

خيلي مهمه تب چنده كه بدوني از كدام دارو استفاده كني

و نيم ساعت بعد چك كني چقدر شده!

دقيقا چون تب مووضوع مهميه

بايز حتما تب سنج باشه

💕