2777
2789
عنوان

مامانا کمک با پرخاشگری بچم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اگ بغلش نکنم خودشو میزنه ، میترسم این عادتش بشه

منم تا میرم سمتش بغلش کنم هی میخواد خودشو از بغلم بندازه بیرون و شروع میکنه به زدنم و جیغ میزنه برو

خدايا خودت همه ني ني هارو حفظ کن فندق منم روهم هيمنطور 🤗
به حودش اسیب میزنه چندبار بی تفاوت بودم ول نمیکرد قشنگ تقریبا نیم ساعت یا حتی بیشتر جیغ میزد

آسیب جدی که نمی زنه با دست به سرش می زنه دیگه درسته اونا راهها رو امتحان می کنن ببینن با کدوم به خواسته شون می رسن من سه تا بچه دارم بزار جیغ بزن بی تفاوت باش البته اگه خواسته معقولی نداره 

آسیب جدی که نمی زنه با دست به سرش می زنه دیگه درسته اونا راهها رو امتحان می کنن ببینن با کدوم به خوا ...

نه نگا امروز سره اینکه داشت لیوان ابش رو روی میزا خالی میکرد و من ازش گرفتم با دستاش اینقدر کوبید رو میز که کف دستاش کبود شده علاوه بر اینکه اینه رو شکوند

نه نترس پسر منم می زد از سرش افتاد اگه ببینه برات مهمه بیشترش می کنه با مشت که نمی زنن

بیشتر چیزی پرت میکنه اینور و انور و با شتاب درست یا پاش رو میکوبونه به جایی

نه نگا امروز سره اینکه داشت لیوان ابش رو روی میزا خالی میکرد و من ازش گرفتم با دستاش اینقدر کوبید رو ...

اااااا

عصبی شده.کارتن بزن بزن واسش نزار. کلا تیوی باید کم ببینن

الان محتوای کارتنا دعوا و جنگ با هیولا و اژدها شده.شاید تو روحیش تاثیر گذاشته

عادات بده کتاب بخونی واسش.باهاش بازی کن بیشتر واسش زمان بزار