2777
2789

سلام دوستان من چندماهه یه مشکلی دارم 😔فردا قراره برم دکتر و بهم نتیجه رو بگه میشه به نیت ۵ تن برام ۵ تا صلوات بفرستید ...خدا هم نگاه من کنه 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خداروشکر بخاطر جواب خوب آزمایشتون 

ماهم دوماهه فهمیدیم همسرم تومور مغزی دارن شوهرم فقط ۴۱سالشه شما پیش حضرت مهدی آبرو داری دعا کن در حقش قراره پرتو بشه حالش خوب بشه دل منو دخترمم شاد بشه ممنونت میشم .

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

سلام عزیزم تاپیک های قبلت بسته بود 

مجبور شدم بیام اینجا پیام بدم 

خدا رو شکر که سالم و سلامتی 

ازت خواهش میکنم برای پسر عمه منم دعا کنی ۱۸ سالشه سرطان ریه داره کلیه هاشو از دست داده دیالیز می‌کنه سه ماه پدرشو از دست داد پدرش هم سرطان ریه داشت! 

عمه م از داغ جگر گوشه ش داره آب میشه 

میشه ویژه براش دعا کنی 

تو بنده نظر کرده خدایی حتما دعات پیش خدا خریدار داره 

تو رو به امام زمان عج قسمت میدم براش دعا کن شفا پیدا کنه و نمیره که خیری از جوونیش ندید و مادرش دق می‌کنه

اسمش مهدی هم اسم امام زمان 

@mamnahal72‍ 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

خداوکیلی معجزه شفات راست بود؟

چرا دروغ بگم؟ چیزی بهم میرسه؟ نه؟ اما اگه یکیم حالش مثل من باشه و رو بیاره به خدای خودش و جز خدا از کسی کمک نخواد... اره... برای اونم معجزه میشه

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزم خداروشکر بخاطر جواب خوب آزمایشتون ماهم دوماهه فهمیدیم همسرم تومور مغزی دارن شوهرم فقط ۴۱س ...

بخدا قسم که همتون پیش حضرتمون آبرو دارین... بخدا منم مثل شمام شایدم بدتر ولی من همیشه صداش میزنم صبحا بهش سلام میدم دعای فرج هر روز میخونم... توام میتونی بخدا قسم... توام میتونی

من برای همسرتون دعا میکنم توام هر روز دعای فرج بخون

تو دعا کنی برای اقامون شک نکن که اقامونم برای تو دعا میکنه... برای حاجت دلت آمینشو میگه

بیخبرم نذار 

چرا دروغ بگم؟ چیزی بهم میرسه؟ نه؟ اما اگه یکیم حالش مثل من باشه و رو بیاره به خدای خودش و جز خدا از ...

پس منو دعاکن خیلی وقته اقدامِ بچه دومم...😔😔😔

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
سلام عزیزم تاپیک های قبلت بسته بود مجبور شدم بیام اینجا پیام بدم خدا رو شکر که سالم و سلامتی ازت خوا ...

دورت بگردم من بی ابروام خودم ابرومو خریدن... چشم من دعاشون میکنم 

ولی در برابر خواست و حکمت خداوند همیشه سر فرود اوردم هرگز به خدا نگو چرا همیشه بگو شکرت که حکمت خلق رو تو بهتر میدونی... حکمت چیبوده به این درد دچار شدن فقط خدا میدونه من خیلی کوچیکتراز این حرفام دعا گوی پسر عمه شماباشم ولی چشم توفیق باشه چشم من دعا میکنم شمام دعای فرج بخون اقامون دلگرم باشن تا انشالله آمین گوی حوائج شمام اقامون باشن انشالله🤲

پس منو دعاکن خیلی وقته اقدامِ بچه دومم...😔😔😔

توکلت بخدا باشه عزیزم منم برای حاجت دلت صلوات میفرستم