2777
2789
عنوان

پدرم

140 بازدید | 12 پست

امشب یا مهمونی یهویی پیش اومد ساعت ۹ بود می دونستم مامانم خیلی دوست داره بریم ولی خودش هیچی نمی گفت من خواهش کردم که بریم بابام زیاد راضی نبود الان از وقتی برگشتیم باهام حرف نمی زنه از اون طرف مامانم مسموم شده دلم داره میترکه احساس اکم من همیشه باعث همه مشکلاتم توروخدا یه چیزی بگین آروم شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلداری میخوای بیا این دلداری به بار با پا فشاری من یه جا رفتیم بعد تو جاده ای که خطرناک بود گفتم وایسیم عکس بگیریم مامانم گفت وای این ور دره است بابام به شوخی گفت وقتی میگید اینجا عکس بگیریم باید جونتونو کف دستتون بگیرید مارفتیم عکس بگیریم یه روانی یه دفعه ای از مسیر منحرف شد کم مونده بود بخوره به ماشین ما بره ته دره مادر بزرگ و بابام اونجا بودن نگو شانسی هر کدومشون رفتن یه سمتی خب این اتفاق بخیر گذشت ولی همه مون ترسیدیم اما نمیگم همیشه همه چی تقصیره منه توهم وقتی هیچی نشده فقط یه مریضی ساده است خودت رو سرزنش نکن چیزی که بخیر میگذره تموم میشه میره

برای........تو بنویس❤️
الكي خودتو سرزنش نكن دختر خوب،مقصر شما نيستي 

نمی دونم چرا هر مشکلی هرچقدرم کوچک باشه از بچگی پیش میاد فکر میکنم مقصرش منم ، احساس میکنم اگه من نبودم زندگی خانواده م خیلی بهتر بود خیلی سعی کردم خودم رو اصلاح کنم ولی نمیشه شاید برداشت من اشتباس ولی احساس می کنم اعضای خامواده مم من رو مقصر همه پی می دونن هرکی از هرچی عصبیه سر من خالی میکنه🚶‍♀️

خواهش عزیزم دیگه ناراحت نباشیا خب😁❤️از این ماجراها زیاد دارم که اونا بخیر نگذشته🤣اما من ازشون گزشت ...

چشم🙂💕 منم سعی میکنم از این به بعد واسه این چیزا خودم رو عذاب ندم و با آرامش ادامه بدم🙃