2777
2789
عنوان

شیدینگ لب

15917 بازدید | 24 پست

عزیزان من ۳ روزه شیدینگ لب کردم. 

هنوز کامل پوستش نریخته ، تکه تکه چند جا ریخته ، جاهای ریخته شده رنگش مثل لب خودمه رنگ نگرفته 😔

آن روز هم گوشه لب ام جوش مانند زده ، شاید هم تبخاله، 

من تا حالا تبخال نزده بودم فکر میکردم ویروسش ندارم 

شایدم جدیدا گرفتم ، 

خلاصه که خیلی پشیمانم. کسی تجربه مشابه داشته؟ 

راهنمایی برای بهبودی دارید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا بعد از ترمیم رنگ خودشو نشون میده که یه رنگ طبیعیه و فقط کبودیا رو میپوشونه

پوسته ها رو نکن بذار خودشون بیوفتن اون زخم هم احتمالا عفونته برو داروخونه بهت پماد بدن بزنی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
مگ نمیدونسی کسی ک کارای لب انجام بده تبخال میزنه وباید ازده روزقبل قرص تبخال بخوره وگرنه لبش رنگ نمی ...

آخه هیچ وقت تا حالا تبخال نزده بودم . فکر میکردم ویروسش ندارم. خانومه که انجام میداد هم گفت اگه نزدی پس دارو نخور 🙄 

امروز رفتم پماد اسیکلویر گرفتم همش یخ  میذارم امیدوارم پخش نشه

معمولا بعد از ترمیم رنگ خودشو نشون میده که یه رنگ طبیعیه و فقط کبودیا رو میپوشونه پوسته ها رو نکن ب ...

دداروخانه پماد آسیکلویر داد گفت تبخاله ، آخه مثل تاوله توش مایعداره

امروز تو تاپیکهای اینجا میخوندم ، نوشته بود نباید چرب میکردم. 

من از روز اول پماد ویتامین آ چشمی میزدم ، شایدم به خاطر همونه 

خیلی ناراحت ام ، 

هم هزینه ام رفت ، هم لب ام انقدر داغون شد 

دداروخانه پماد آسیکلویر داد گفت تبخاله ، آخه مثل تاوله توش مایعداره

ممکنه ویروسش تو بدنت نهفته بوده الان تحریک شده و دراومده

هم اینکه احتمال داره وسایلیش غیر بهداشتی بوده

ولی نگران رنگش نباش برمیگرده

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
ممکنه ویروسش تو بدنت نهفته بوده الان تحریک شده و دراومده هم اینکه احتمال داره وسایلیش غیر ...

نه جای خوب رفتم. همه چیزش هم یکبار مصرف بود از تو بسته بندیش باز کرد. 

حالا شانس من بود .

امیدوارم زودتر پوستش بریزه خیلی استرس دارم زخمش خوب نشه...

سلام عزیزم رنگ لبت چطور شد پوست لبت کامل ریخت؟منم انجام دادم روز چهارممه بیشتر پوستش ریخته نترس دو هفته اینا طول میکشه رنگش رو بیاد عکس لحظه ی اول رو داری اونجا ک رنگ زد؟میخوام ترکیب رنگشو ببینم منم میفرستم واسه خودمو...منم از اول پماد زدم ایرادی نداره نگران نباش هر چی میکروکار بگه همونه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
سلام عزیزم رنگ لبت چطور شد پوست لبت کامل ریخت؟منم انجام دادم روز چهارممه بیشتر پوستش ریخته نترس دو ه ...

سلام دوست عزیز. بله کلا پوستش ریخته ولی به نظرم که خیلی کم رنگه، انتظار داشتم یکم پر رنگ تر بمونه ، یه حاله صورتی ، انگار که لب خودم هست ، 

به  تتوکارم گفتم، گفت ترمیم بیا درستش کنم. 

میخوام ایشالا بعد از عید برم ترمیم. ولی گفت ۳۰ روز بعد میتونی بیای.

عکس هم مال روز دوم هست 

سلام دوست عزیز. بله کلا پوستش ریخته ولی به نظرم که خیلی کم رنگه، انتظار داشتم یکم پر رنگ تر بمونه ، ...

اره منم بعد عید میرم بعدم دو هفته اینا طول میکشه تا خود واقعیشو نشون بده

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

اینم روز دوممه کمی ریخته که عادیه!