2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی درد داشت یکی از دوستام گفت برو فریز کن منم رفتم انجام دادم دقیق یادم نیست دو سه سال پیش بود هشت ...

اثر داشت؟

من چسب و قطره و اینا زدم ولی خیلی دردسر داره و زمان بره

بعد فریز خوب شد ولی دوباره بعد یک ماه برگشت بهم گفتن برو دوباره . همونجا نا گه یه چیزی به ذهنم خطور ...

ای بابا پس این میخچه و زگیل لعنتی چجوری خوب میشه هی ام قطره میزنم روشو برمیدارم بازم درمیاد حالم بهم میخوره دیگ اه

یادم اومد که یه قطره داشتم مخصوص این به مادرم گفتم کجا گذاشتی گفت انداختم دور . منم سال و کلاه کردم رفتم دارو خانه خریدم سریع دست به کار شدم به همراه یه کرم هست که بهت میدم . با اون کرم دور تا دور اون میخچه رو یه لایه دایره وار بزرگ میکشی که ارتفاع داشته باشه چند قطره وسط اون دایره روی میخچه می‌ریزی میزاری قشنگ یه یک ربع بمونه دو سه بار که انجام بدی در هفته اون میخچه حسش از بین می‌ره من خودم با ناخونگیر همشو کندم تا رسیدم به ریشه دوتا نقطه ریز سیاه بود اونم کندم راحت شدم دیگه دوباره در نیومد

ای بابا پس این میخچه و زگیل لعنتی چجوری خوب میشه هی ام قطره میزنم روشو برمیدارم بازم درمیاد حالم بهم ...

باید آنقدر بکنی بری پایین تا به ریشه برسی نترس بکن برو پایین یکم چال میشه ولی بعدن پر میشه

من فریز میخاستم کنم ابجیم گف  رفته دکتر بهش ی قطره دست ساز داده فک میکنم عطاری هم داشته باشه داد بهم چار پنج روز روزی سه بار زدم سفید شد خشک شد عبن ی پوست اضافه بعد کندمش جاش خالی شد بعد ی هفته درست شد الانم یساله دیگه برنگشته

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
ای بابا پس این میخچه و زگیل لعنتی چجوری خوب میشه هی ام قطره میزنم روشو برمیدارم بازم درمیاد حالم بهم ...

بعد من دوستم پاش سه تا زد بقیه قطرهمو بردم براش خودم ریختم کف پاش چند روز بعد با تیغ و پنس همشو در آوردم چندین ماه بود اذیتش میکرد