2777
2789
عنوان

دخترم تب داره

62 بازدید | 3 پست

خانما دخترم واکسن 6ماهگی زده امروز، یکمی تب داره مدام چک میکنم الان یه نیم ساعتی هست کلا روی 38 هست تبش، استامینوفن دادم پاشویه هم کردم اما پایین نمیاد چکار کنم دیگه

شربت پروفن یا شیاف اگه تبش خیلی بالا رفت در کل تب تو واکسن نباید به زور بیاری پایین به خاطر سیستم ایمنی بچست ولی در  کل یه زمانی خدای نکرده تب بچت خیلی بالا رفت و دکتر و دارو دم دستت نبود پیاز رنده کن بمال کف پاش  هر ده دقیقه یه پیاز تازه  ولی مواظب باش پیاز سرد نباشه مثلا رو تراس گذاشته باشی بزار به دمای محیط خونه برسه

یه دهه شصتی درونگرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرسه ساعت استامینوفن بده تا تبش پایین بیاد بجای شربت میتونی شیاف بزنی ولی چون ماهش کمه دکتر به من گفت از ته شیاف یکم بکن

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......