2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهال واقعا اجی من اخه چن تا داشتم زیرچونم بعد با موچین و همین طور بند برداشتم حالا یاد شده بعد از بده من حالا دققیقا روی چونه ام داره درمیاره اعصابم خورده میخاستم بدونم ج میده هزینه اش چقدره
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
من 6 سال پیش چونه و زیر چونه ام رو لیزر کردم فوق العاده راضی بودم نه لک شد نه موها زیاد شد 80 درصد موها از بین رفت بقیه هم در حد کرک شد ولی باید سالی یکبار تجدید کنی یعنی یک جلسه بزنی روش با این حال من تا 3 سال اصلا اصلاح صورت نمیرفتم عالی بود از شر موچین و موها زاید هم راحت شدم الان باز دارم میرم
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
الی جون میشه بگی هزینه اش چقدره موهای زاید من قشنگ مشکیه ازشما هم همینطور بود واینکه کتامل ازبین میره نهال چ خوب خوشال شدم مرسی ک گفتی
رز حتما جواب میده من کلی مو زیر چونه ام داشتم البته یک چیزی هم هست جنس مو و رنگ پوستت خیلی موثره هرچه مو تیره تر و پوست روشن تر باشه بهتر جواب میگیری
من موهام مشکی و پوستم سفیده وقتی درمیاد قشنگ مشخصه و بدیش اینکه ک هروقت موهاشو برمیدارم قشنگ ی دایره سیاهی زیرچونمه ک خعلی اذیتم میکنه رنگش اجی میشه میشه کجا میری عزیزم وهزینه اش چقدره
رز من هر کسی بهم میگه حتما توصیه میکنم من بس موها زیر چونه ام زیاد شده بود و هی با موچین گرفته بودم مثل پوست مرغ دون دون شده بود پوستم رنگش تغییر کرده بود پوستم ملتهب بود از اثر موچین خیلی عالیه از بند و اصلاح راحت میشی هزینه اش بستگی به منطقه داره و بستگی به دکتر داره هر دکتر یک نرخ داره ولی اگه فقط چونه رو میخوای بین 30-50 تومان هر دفعه حدود 4-5 جلسه هم بهتره بری البته بازم بستگی به پوستت داره
رز اگه پوستت سفیده و مو تیره است عالی جواب میگیری منم پوستم روشنه و موهام تیره تو جلسه اول 50 درصد موها از بین رفت و جلسه دوم 70 درصد جلسه 3 و 4 رو در واقع الکی رفتم ولی پوستا سبزه میدیدم 7-8 جلسه دارن میان دکترم گفت چون پوستت روشنه زود جواب گرفتی
اره من فقت زیرچونمه اجی اونم ی نقطه اش من پیروزی هستم قیمتش خوبه اجی ینی 4-5برم خوبه میشه ایول راحت میشم بخدا خسته شدم بعد فاصله جلساتش چقدره باید پیش دکمتر بری