2777
2789

یه مدتیه اصن خیلی بی حالم اصن حوصله ندارم منی که همیشه حرف میزدم و میخندیدم الان اصن حوصله ندارم حرف بزنم 😐 نمیدونم چرا اصن یهویی

حتی کارامم نمیتونم انجام بدم حس میکنم همش خستم با اینکه همش خوابم یا تو گوشیم کسی میدونه چرا؟

به دنیای من و امثال من خوش اومدی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

واقعا کسی هس عادی باشه این روزا

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا همین الان تایپک قبلیم راجب همین بود با چند تا از بچه های اینحا که اینجورین تصمیم گرفتیم گروه بزنیم و باهم شروع کنیم که حالمونو خوب کنیم

اگه دوس داشتی بیای آیدیتو توی خصوصی بده 

میشه بگی مثلا چی کار میخولید بکنید

همیشه آدم وقتی حس میکنه چند نفر دیگه هم هستن که مثل خودشن و باهم میخوان تلاش کنن بیشتر تشویق میشه که انجامش بده 

شاید تجربه هامونو به اشتراک بزارین

کارایی که حالمونو خوب میکنه انجام بدیم 

یه ساعتی از شب رو مشخص کنیم برای کتاب خوندن 

یه ساعتی برای درس و هدفمون و ...

سلام این کانال من توی تلگرام و داخلش پادکست و وویس دربازه عزت نفس و کارما و زندگی و تنهایی میزارم

دوست داشتید وارد کانالم بشین مطمئنم بهتون کمک میکنه

https://t.me/zahraaaa7777mojezehttps://t.me/zahraaaa7777mojeze

قرص اهنگ و زینک . پیدا کردن یک کار مورد علاقه مثلا خواندن رمان آشپزی یا بیرون رفتن با دوستا کلاس زبا ...

قرص بعضی وقتا یادم میره اما بخورمم خیلی تاثیری نداره اخه ربطی به روحیه نداره زیاد اونا هم واقعا کلا حال حوصله کاری و ندارم اصلا هر کاری حتی دوستم زنگ زد التماس ک بیا بریم بیرون اصلا نرفتم بهونه اوردم

قرص بعضی وقتا یادم میره اما بخورمم خیلی تاثیری نداره اخه ربطی به روحیه نداره زیاد اونا هم واقعا کلا ...

وقتی همش تو خونه میمونی انگیزه نداری و افسرده میشی کونتو جمع کن پاشو با دوستات برو بیرون کمبود زینک و آهن هم باعث افسردگی میشه

وقتی همش تو خونه میمونی انگیزه نداری و افسرده میشی کونتو جمع کن پاشو با دوستات برو بیرون کمبود زینک ...

همش خونه نیستم که همچین حرفیو من نزدم گفتم حوصله انجام کاری و ندارم از نظر دیگران خیلی راحته یهو بگی دیگه بیخیال و دوباره مثل قبل بشی خودم پارسال هرکی اینا رو بم میگف میگفتم خله مگه اصن کار سختی نیس ولی الان خودم دارم میبینم که واقعا سخته 

همش خونه نیستم که همچین حرفیو من نزدم گفتم حوصله انجام کاری و ندارم از نظر دیگران خیلی راحته یهو بگی ...

میدونم چی میگی منم پارسال اینجوری شده بودم ولی وقتی دانشگاه میرم با بقیه در رفت و آمدم برای پیشرفتم تلاش می‌کنم درست میخوابم ویتامین میخورم و سرگرمی هم دارم حالم خیلی بهتره . تو داری تلاش نمیکنی برای خودت یکم براس خودت گام بردار . حالا که نصفه شبه ولی از فردا زود پاشو تخت خوابتو مرتب کن یک صبحونه خوب بخور و چایی برو بیرون یه رمان جدید بگیر یه کلاسی ثبت نام کن برقص میوه بخور با خانواده حرف بزن و....