2777
2789
عنوان

میزنمش چون بچمه😐

316 بازدید | 25 پست

دیشب بدجور بین پدر و مادرم دعوا شد.جوری که مامانم میخواست وقتی با ماشین تو حرکت بودیم درو باز کنه😐بعدم بحث به اونجا کشید که به بابام میگفت تو صدبار تا حالا خواستی منو بزنی😐 تازه فقط منو هم نه دخترتم میخواستی بزنی.بابامم گفت اون که بچمه😐

یا اینکه هر چی دلشون میخواد به من میگن بعد میگن حق نداری هیچی بگی چون ما پدر و مادرتیم.یعنی هر فحشی میدن هر جور تحقیر میکنن هیچی نگم😐.یعنی من فکرم غلطه که فکر میکنم فقط چون پدر و مادرمن و منو بزرگ کردن همچین چیزی درست نیست؟؟

درست نیست کارشون فکرت درسته 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

☆ جواب درست این سوالتو فقطــــــــــ وقتی خودت مادر شدی متوجه میشی

الان ماهر چی بگیم میشه نصیحت و چرت و پرت و طرفداری از مامان بابات

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

وای منم تو این شرایط بودم خیلی بده سکته کردم مامانم کار دست خودش نده😐 

فکنم درست نیست طرز فکرشون 

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

به نظرم تا محیط خونه آروم نباشه نباید بچه دار بشی یا به اون حد برسی که دعوا های زن و شوهری رو بزاری برای موقع خلوت دونفره و آروم تر حلش کنی عزیزم اگه دعوا توی خانوادت زیاده بعدا شوهر کنی نتایج منفی اش رو میبینی پیش یه مشاور برو و راهنمایی بخووه

به نظرم تا محیط خونه آروم نباشه نباید بچه دار بشی یا به اون حد برسی که دعوا های زن و شوهری رو بزاری ...

اره همیشه دعواشونه از بچگی شاهد دعوا بودم فقط.من اصلا هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم چون مادرمو میبینم.کلا به هیچ مردی نمیتونم اعتماد کنم.اون نتایج منفی از الان پیش اومده