سلام من میخوام برای جهیزیه از برند های ایرانی یخچال و جاروبرقی و ظرفشویی و لباسشویی و اجاق گاز بخرم. میشه لطفا راهنمایی کنید که شما هر کدوم از اینا رو اگه از برند ایرانی دارید تو خونه و راضی هستید خیلی معرفی کنید؟
یخچال جهازم امرسان و لباسشوییم حایر بوده، یخچالم تازگیا خراب شده دنبال یخچالم، اما لباسشوییم هنوز خوبه
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جایی که ازش میخوام بخرم فقط جی پلاس و ایکس ویژن و تی سی ال داره بدون پیش پرداخته برا همین فقط همینجا میتونم بردارم تازه موندم ساید بخرم یا نه؟! فقط بخاطر حمل و نقلش، من اهل انبار کردن مواد غذایی نیستم برا همین ساید دوست دارم اما بخاطر جابجاییش دچار شک شدم چون اجاره نشنینیم
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
بچه ها نظرتونو درباره حمل یخچال ساید بگید از نظر جای مواد غذایی مشکل ندارم فقط از حملش میترسم بخرم