2821
2789
همه اوايل خرج ميكنن شوهرم ميگه انگار ده تا زن گرفتم  ولي حرص ميخورم از خرج كردنش يامسافرت هايي ...

انشالله مشکلتون حل شه درک میکنم منم دوران عقدمو دوست نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامنم دعا کنین ب عشقم برسم بتونم برا جهاز خریدن ذوق کنم🥺🥺

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

همه چیت قشنگه مبارکت باشه ولی توروخدا جای مبل و ناهار خوری رو حتما عوض کن خیلی اشتباه چیدی ناهار خوری باید نزدیک آشپزخونه باشه مبل بالای خونه

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂

میز ناهارخوری و مبلمان رو جابه جا کن انشاءالله به دل خوش استفاده کنی و خوشبخت باشی

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 

عزیزم جهیزیت خیلی زیباست. ولی کاش همونطور ک بچه ها گفتن اگ امکانش باشه جای ناهار خوری با مبلای جلوی تلویزیون کلا عوض شه... و چنتا گل طبیعی واسه جون دار کردن خونه و تنوع دادن ب رنگای نود خونه لازمه

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜