2777
2789
عنوان

بیاید از ایده ها و فوت فن های غذاها بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#خوراک_مرغ_و_سبزیجات

از سبزیجات دلخواه استفاده کنید.

کدو و بامجون رو حلقه حلقه و سرخ کردم گذاشتم کنار بعد سیب زمینی مکعبی خرد شده رو سرخ کردم گذاشتم کنار. قارچ هم همینطور

تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودم سرخ کردم پیاز داغ و فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودم اضافه و تفت دادم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه و یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه). یه قاشق رب به مواد زدم. قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شده رو اضافه کردم میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋

___

بلند شین یه غذا خوشمزه خوانوادتون‌ مهمون کنین👌

دستورش رو از ی کانال برداشتم

تو به من ظلم میکنی و من تو را می بخشم

بچه ها من اونروز مرغ رو ی روش دیگ پختم اینم عالی بود..

ی لایه پیاز حلقه ای ی لایه هویج ی لایه سیب زمینی همشونم نمک زدم...بعد مرغو روش گذاشتم کره ریختم روش و نمک و فلفل ترکیه و فلفل سیاه و زعفرون یکم ...روش فویل کشیدم گذاشتم فر ..محشر بود

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
مثلا چه چیزایی؟ 

پلو ماهی جنوبی اینجوریه که سبزی رو همونایی که گفتین جعفری ولی نداره با پیاز و سیر و ادویه تفت میدی تن ماهی هم اضافذمیکنی بهش بعد میره لابلای برنج ، بعدم سیب زمینی نگینی سرخ میکنی با کشمش وقتی غذاتو کشیدی اونا هم میریزی روی برنج البته کشمش سلیقه ایه.... طعمش بی نظیرررررررره

#خوراک_مرغ_و_سبزیجات از سبزیجات دلخواه استفاده کنید. کدو و بامجون رو حلقه حلقه و سرخ کردم گذاشت ...

مرسی بابت دستور پختت

پلو ماهی جنوبی اینجوریه که سبزی رو همونایی که گفتین جعفری ولی نداره با پیاز و سیر و ادویه تفت میدی ت ...

کشمش بیشتر نقش اینو داره سردی. و بگیره