2777
2789
عنوان

بیاید از ایده ها و فوت فن های غذاها بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ وقشنگ توضیح بده اخرش با زعفرون بپزه؟

اولش آب‌پز کن با پیاز و هویج..وقتی پخت سس فلفلی سرخ کن مرغارو توش بزار سرخ بشن ..روی هرکدوم مرغا زعفرون اب کرده بگردون شعلرو خیلی کم کن درشو بزار 

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

من درآوردی خوشمزه

اول نیم کیلو سبزی که شامل(شنبلیله، جعفری، گشنیز) میشورم ریز ریز میکنیمبعد برنج رو ابکش میکنیم لا ب لای برنج لایه لایه میریزم بعدتن ماهی رو هم همینطور با بقیه مواد لا ب لای برنج. ترکیبش عالی عالییییییییییی

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
مرسی

فداتشم...اسنک هم مرغ ریش ریش یا چر خ کرده یا سوسیس با فلفل دلمه و قارچ و پنیر تو تابه سرخ میکنم میزارم بین نون تست میزارم تو اسنک ساز

من کلا عاشق آشپزی و شیرینی پزی ام و همه غذاهام نگین تعریف میکنه عااالی میشن و همیشه با عشق میپزم هرو ...

دقیقا آشپزی اینجوریه ..آفرین ک باعشق میپزی نعمت خدارو

من درآوردی خوشمزه اول نیم کیلو سبزی که شامل(شنبلیله، جعفری، گشنیز) میشورم ریز ریز میکنیمبعد برنج رو ...

اره منم امتحان کردم عالیه

من درآوردی خوشمزه اول نیم کیلو سبزی که شامل(شنبلیله، جعفری، گشنیز) میشورم ریز ریز میکنیمبعد برنج رو ...

پلو ماهیه دیگه البته یه جیزایی رو نداره که اگه باشه عااالی میشه

خانوما گوشتتون رو چقد اب پز میکنین من از فریزر در میارم میزارم تو اب و رو شعله زیاد نیم ساعت میجوشون ...

من گوشتو از قبل درمیارم تو یخچال یخش ک اب شد سرخ میکنم قشنگ بعد اب میریزم توش میپزه