2777
2789
عنوان

همه قدیمی ها

126 بازدید | 13 پست

سلام خیلی وقت بود نیومده بودم نی نی سایت فکرکنم یک سالی بود که نشده بود بیام دلم تنگ شد. قدیمی ها کجایین بیاین ببینم کیا هستن؟ کیا بچه دارشدن؟ یادمه اخرین بار همش از بچه دار شدن حرف میزدیم و ارزو بچه داشتیم الان شکره خدا پسرم ۱۵ ماهشه😍😍

بیشتریا رفتن 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف باشه فکرکنم همه یجورایی درگیرن اونموقع ها من یسره اینجا بودم😅

نه نینی سایت مثل قدیم نیست 

همش دعوا میشه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
96 اومدی و فکر میکنی قدیمی هستی ؟    

الان دقیقا چه ربطی داشت من گفتم من عضو قدیمی ام؟ گفتم یکی دوساله نیومدم اون قدیمی هایی که باهم همش حرف بچه دار شدن میزدیم کجان درچه حالن 😏😏😏😏😏

حیف باشه فکرکنم همه یجورایی درگیرن اونموقع ها من یسره اینجا بودم😅

سلام عزیزم .تویه تاپیکی گفتین که چرختون ژانومه ۶۲۷ عه راضین ازش؟منخیاطم برای دوخت انواع لباس میخوام چه نازک چه ضخیم

سلام عزیزم .تویه تاپیکی گفتین که چرختون ژانومه ۶۲۷ عه راضین ازش؟منخیاطم برای دوخت انواع لباس میخوام ...

بله عزیزم راضیم البته من خیاطی انچنانی بلد نیستم درحده ملافه دوختن شلوارتنگ کردن و جادکمه اینا بلدم که کارم رو راه میندازه و راضیم