2777
2789
عنوان

شوهر شمام اینجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 43 پست
چیزی پرسید بگومن نمیدونم گف چرا بگو مگه مهمه منکه چیزی حالیم نیست یه مدت این رویه رودرپیش بگیرببین چ ...

بخدا همینکارو میکنم بارهام بهش ثابت شده پیشنهادای من خوبن ، دوسمم داره ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه لعنتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من اینجوری نیست هر چی من بگم قبول میکنه چون بهش ثابت شده

ب اینم ثابت شده ولی مردا هر چقدم به روز و مدرن باشن اون مرد غارنشین و زورگو ته وجودشون هست باید ابراز وجود کنه😒

مثلا چجوری؟

نمیدونم چقدر به کارت بیاد اما من همیشه صبر میکنم تا اون اول نظرشو بگه بعد بهش میگم وااای آره راست میگی این جوری که تو میگی چقدر خوبه اونم کلی حال میکنه😍

اگرم نظرش با نظر من یکی نباشه خیلی خودمو مشتاق نشون نمیدم خودش یه پیشنهاد بهتر میده من اونو تایید میکنم باز

بعدم مواقعی که پیشنهاد میدم قبول نمیکنه بعد کس دیگه ای میاد همون پیشنهاد منو میده زودی بهش میگم ببین چقد نظر خوبی دادم که حتی فلانیم که سنی ازش گذشته نظر منو داره😌

همسرم اینطور نیس اما پدرم خیلیییی شدید این اخلاق و داره هم واسه این موردی که گفتید هم مثلا بهترین کادو و براش بخریم بی حسه اما خانوادش یا دوستاش یک زیرپیرهنی بدن بهش میگه این اصل امریکا اس 😂

رمز موفقیتت چیه😐💔 دعانویستو معرفی کن😂

😂😂مادرش اینام اول میگفتن دعا گرفتم

رمز موفقیتم اینه ک همیشه باهاش راجب رفتارایه بده بقیه صحبت میکنم ک همه سواستفاده میکنن 

با این ک۱۲سال اختلاف سنی داریم خیلی قشنگ همو درک میکنیم

و همشم حرفمو گوش میکنه تازه کسیم جرعتشو نداره بگه بالا چشت ابروس😂😂این است قدرت

من همیشه هرکاری میکنه صدبرابر میکنم تو چش میارم ذوق میکنم تشکر میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوریه😔

وقتی باهرکس مثل خودش باشی تازه قدرتو میدونه

فرقی نداره چ‌شوهر چ پدر مادر

چ غریبه باهرکی مثل خودش اون قبلا بود ک‌میگفتن خوبی از حد بگذره نادان خیال بد کنه الان داناهاشم خیال بد میکنن

😂😂مادرش اینام اول میگفتن دعا گرفتم رمز موفقیتم اینه ک همیشه باهاش راجب رفتارایه بده بقیه صحبت میک ...

دعا ک ب شوخی گفتم😁

ولی معلومه عشقتون انقد قویه از تو کامنتتم این حسو گرفتم ایشالا ک همیشه همینجوری باشین😍

منم صحبت میکنم نسبت ب قبل بهتر شده ولی اون رگ مردسالاریش میگیره بعضی وقتا😐