2777
2789

این جاسویچی خرگوش نماد۱۴۰۲ ی دونه امتحانی درست کردم ب نظرتون این تو شب عید توبازارفروش میره دونه ۱۵تومن  

البته خرگوش بزرگ هم همین مدلی میخوام درست کنم شماباشید توبازارببینید میخرید۱۵تومن

سلام دوستان عروسک روسی دست ساز دارم اگر خوشتون اومدباقیمت پایین سفارش بدید ارسال به همه شهرها با پست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه

هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …

۱۴۰۲ هم ننوشتی یا جوره بهتری بنویسی بهتره

هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …

عاره میخرم

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
خیلی خوبه افرین💜  ولی یکم دندوناش مرتب تر باشه یکمم تپلی تر خیلی قشنگتر میشه

اره این وامتحانی زدم

سلام دوستان عروسک روسی دست ساز دارم اگر خوشتون اومدباقیمت پایین سفارش بدید ارسال به همه شهرها با پست 

اینو نه نمیخرم 

ببخشیدا تمیز کار نکردی یه چندبار دیگه درست کن قلقش دست بیاد کارت تمیز باشه میخرم

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

ن ولی شاید خرازیا ازت بخرن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜