2777
2789
عنوان

مشهدی ها لطفا

270 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

من دنبال جایی تووو مشهد هستم که گروههای محیط زیست و حامی حیوانات و ... هستن 

جایی رو بلدین ؟؟

برام خیلی مهمه لطفا 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

@ sashiriii

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  پایگاه های اصلاح نژادهستن که ازنسل وتکثیرحیوانات حمایت میکنند

خب از کجا پیدا کنم ؟؟

من میخواستم عضو این گروه ها بشم 

مثلا حامی حیوانات کمک بهشون یا محیط زیست یا کلا هر کاری که جنبه خیر و کمک رایگان داشته باشه 

واسه دل خودم

محیط زیست هستش اونم الان بیشترداخل مراکزنگهداری ورسیدگی میکنن که بایدکارمندمحیط زیست شد. و پانسیون نگهداری حیوانات که دراین حوزه کسب درآمدمیکنن وحیوانات بصورت امانت نگهداری میکنن مثلاصاحب حیوان میخوادمسافرت بره وکسی نیست ازحیون مواظب کنه به پانسیون نگهداری به امانت میبرن واوناهم درقبال رسیدگی مبلغی دریافت میکنند.

شماازمنزل خودتون شروع کن به پرنده هادونه بریزوبه گربه هاغذابده وتوکوچه واسه سگ هاغذابزارآخرشب میان میخورن وکارانسان دوستانه ای است وهم خودت خوشحال میشی.

تبریک میگم بهت خیلی متشکرم ازت واسه قلب بزرگ ومهربونت احسنت آفرین دمتتون گرم

ممنون عزیزم از راهنماییت

سلام جایی و پیدا کردی؟ منم ب این حوزه علاقه مندم ...

نه عزیزم 

مشهدی؟