الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی دودلم پسرم مشکلات زیاد داشت از عمل جراحیش گرفته تا تاخیر گفتاریش که خداروشکر الان که چهارسالشه برطرف شده خودم ۳۴ سالمه مالی مشکل ندارم اما دودلم از سختیاش میترسم چون واقعا برای پسرم شبانه روز زحمت کشیدم میترسم طاقت دوباره نداشته باشم
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
منم بیشتر برا همین آوردمش چون دخترم خیییلی تنها بود و بیشتر به فکر آینده ی بچم بودم که بعد ما هیچ کس نداره حداقل خواهر یا برادری داشته باشه فردا همراه هم باشن.خداروشکر الان راضیم هرچند سختی داره دو تا بچه ولی همش فدای یه لبخندشون.
بعید میدونم ربطی داشته باشه.حالا چرا اینقدر فکر منفی داری؟
چون تو بارداری یهو مفصل درد شدید گرفتم رفتم دکتر گفت احتمالا خودایمنی داری تو نت زده خودایمنی در مادر خطر اوتیسم رو زیاد میکنه ، منم حس عذاب وجدان دارم میترسم بیماری من رو بچه اثر بد بزاره