2777
2789

چطور بود تجربه تون؟راضی هستین یا پشیمونین که سر تصمیمتون نموندین؟

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم و آوردم و بسیار. راضی هر چند که سخته  

خیلی دودلم پسرم مشکلات زیاد داشت از عمل جراحیش گرفته تا تاخیر گفتاریش که خداروشکر الان که چهارسالشه برطرف شده خودم ۳۴ سالمه مالی مشکل ندارم اما دودلم از سختیاش میترسم چون واقعا برای پسرم شبانه روز زحمت کشیدم میترسم طاقت دوباره نداشته باشم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

دو بچه خوبه،ولی شرایط جامعه به من میگه یکی داشته باش که بتونی خودتم زندگی کنی،با توجه به خواسته های خودم از این دنیا گفتم 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
من دو دل بودم.اومد واااای الان عاشقشیم.

خیلی دوس دارم یکی باشه که برادر یا خواهر پسرم‌بشه

دو بچه خوبه،ولی شرایط جامعه به من میگه یکی داشته باش که بتونی خودتم زندگی کنی،با توجه به خواسته های ...

من خودم کسیم که رو شرایط جامعه خیلی حساسم وگرنه تا الان آورده بودم اما واقعا پسرمم میبینم ناراحت میشم از تنهاییش

بچه دومم هزاربارآروم ترازبچه اولم بود.الحمدلله.اصلابادومی فهمیدم مادرشدن خیلی شیرینه.اولی تا۴صبح بید ...

نمیدونم چرا همه همینو میگن واسه همینم هوایی شدم انگار

خیلی دوس دارم یکی باشه که برادر یا خواهر پسرم‌بشه

منم بیشتر برا همین آوردمش چون دخترم خیییلی تنها بود و بیشتر به فکر آینده ی بچم بودم که بعد ما هیچ کس نداره حداقل خواهر یا برادری داشته باشه فردا همراه هم باشن.خداروشکر الان راضیم هرچند سختی داره دو تا بچه ولی همش فدای یه لبخندشون.

نمیدونم چرا همه همینو میگن واسه همینم هوایی شدم انگار

اگه امکانات وشرایط بدنی وازهمه مهمترروحیه نوزادداری بیار.فاصله هم کم باشه هم بازی بشن.مثلا۱۰سال ۸سال فاصله بچه هادرک نمی کنن همو

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
خیلی دودلم پسرم مشکلات زیاد داشت از عمل جراحیش گرفته تا تاخیر گفتاریش که خداروشکر الان که چهارسالشه ...

عزیزم من باردارم جنینم خیلی بیش از حد تکون داره خیلی نگرانم ، بنظرتون خطر اوتیسم هست ؟ خیلی خیلی نگرانم اگه دیدی لطفا جواب بده شب و روزم رو گم کردم

عزیزم من باردارم جنینم خیلی بیش از حد تکون داره خیلی نگرانم ، بنظرتون خطر اوتیسم هست ؟ خیلی خیلی نگر ...

بعید میدونم ربطی داشته باشه.حالا چرا اینقدر فکر منفی داری؟

بعید میدونم ربطی داشته باشه.حالا چرا اینقدر فکر منفی داری؟

چون تو بارداری یهو مفصل درد شدید گرفتم رفتم دکتر گفت احتمالا خودایمنی داری تو نت زده خودایمنی در مادر خطر اوتیسم رو زیاد میکنه ، منم حس عذاب وجدان دارم میترسم بیماری من رو بچه اثر بد بزاره