2777
2789
عنوان

بیایید از اخلاقایه خوب شوهراتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست

صبور چشم پاک مهربون و دست و دلباز  فحش و کتکم بلد نیست حتی موقع عصبانیت

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربون بود برای من به شدت، دست ودلباز.. خیلی زیاد اهل سفر و گردش و تفریح و خوشگذرونی و مهمونی بود..  بارزترین و زیباترین خصوصیتش،این که خیلی زیااااد بخشنده و دلرحم بود و اصلا کینه ای نبود...  

کلا بخوام بگم میتونم کلی رفتار خوب ازش بگم.  ولی اگه بگی اخلاق بدش چی بود، واقعا یادم نمیاد چون به شدت صبور و عاقل بود، به جرات میگم اخلاق بد اصلا بروز نمیداد..

همه چیشو دوس دارم.بخصوص براخرید یه قلم کل شهرو میگردونه تا بهترینشو پیدا کنم 🥰

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه