بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته قبول دارم خانواده خیلی شرطه چون دختر و پسر تو اون خانواده بزرگ میشن.ولی پدشوهر من یه ادم دیکتاتوره داماداشم دیکناتور ولی شوعر من اصلا اینطوری نیست
کاری نمیکنم چیزی ام میگه از رو عشق علاقس ب زور ک نمیشه بگم بیا قربون صدقم برو
کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
ب صورت خودجوش...البته اوایل خیلی از این کارا نمیکرد ولی وقتی دید شورو شوق و شیطونیای منو دید اونم شروع کرد الان از من جلو زده🤣🤣🤣
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
ب زبون نمیاره بیشتر باکاراش بهم نشون میده واین خیلی برام ارزشمندتره تا اینکه حرف بزنه ولی در ...
میدونی اینطور قشنگتره یه همسایه دارم روبرومه انقد قشنگگگ با همدیگه حرف میزنن ولی همینکه تنها میشیم همش میناله شوهره هم خیانتکاره هم معتاد ولی عشقمو جونم از دهنش نمیوفته یعنی اگر نمیشناختمشون میگفتم اینا خدای عشق و عاشقی هستن🥲
از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹