سلام من سنم ۳۳ هست بچه ندارم الانم مجرد حساب میشم، میخوام تخمک مو فریز کنم یا به کسی خواست اهدا کنم چیکار میتونم بکنم از کجا میشه پیدا کرد افرادی که نیاز دارن به تخمک، یا اینکه خودم چیکار باید کنم به کجا برم هزینه ش چقدر میشه
آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی برا خودت میتونی با لاپراسکوپی تخمک کشی کنی بعد و بعد فریز
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خودم بخوام فریز کنم باید چه مراحلی طی کنم از کجا باید شروع کنم به کجا مراجعه کنم اولش
بری رویان بهت میگن..سونو میکنن بهت امپول اینا میدن تا خوب تخمکات بزرگ و بالغ بشه بعد تو یه روز مشخص بهت میگن میری تا تخمک کشی میکنن ...تخمکات برات فریز میکنن و هر ماه یه مبلغی ازت دریافت میکنن بخاطر نگه داشتنشون🌺