2777
2789
عنوان

چرا کسی نمیاد تاپیکای من

70 بازدید | 9 پست

سوال مهمی چند بار پرسیدم  بعد از چند ماه التماس بابام گذاشت برم مدرسه  ولی نمیدونم قبول میکنن یا ن  چون بعد امتحانات نوبت اول  ثبت نام میکنم  واسه دوم دبیرستان   به نظرتون قبول میکنن لطفا اگه کسی میدونه بگه 

آره جا مونده ثبت نام می کنن برو آموزش پرورش

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی من صبح رفتم  اول گفت نمیشه بعد گفت اگه بشه تا عصر خبر میدم تا الان هیجی نگفتی

برو اداره کل یکم اصرار کن میزارن 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین