2777
2789

یه روز  ساعت ۴عصر شوهرم گفت بریم خونه خواهرش  چون اون یکی خواهر شوهر و مادر شوهرم هم از شهرستان اومده بودن و اونجا بودن منم گفتم باشه رفتیم بعد خواهر شوهرم هی میگفت چرا خبر ندادین و اینا منم گفتم ما میریم شام نمیمونیم این گفت نه و رفت یه غذای عجله ای توی زودپز درست کرد که دقیقا شکل حلیم بود و برنج هم دم نکشیده اصلا یه وضعی بود سر سفره هم فقط اب و همین غذا بود . باور کنید ما نمیخواستیم شام بمونیم خیلی اصرار کرد . وقت هم بود همه چی هم تو خونه داشت ولی عجله ای همه رو ریخت تو زودپز وای نگم براتون چی شد 🥴وقتی هم اورد سر سفره هی میگفت وای خسته شدم و فلان منم خودمو مشغول دخترم کردم و یکی دو قاشق خوردم  همه غذا رو همونجور که اورد برد ریخت تو قابلمه کسی لب نزد . بعد از شام هم ما بستنی برده بودیم براش اینم کشید تو ظرفا و به همه داد به مادر و خواهر و شوهرم و شوهر خودش بعد خواهر شوهرم گفت چرا به عروس(من) نمیدی گفت من با ایشون ندار هستم  الان براش میارم اونم گفت نه باید به مهمان احترام بزاری اینکارا چیه من خیلی بهم برخورد والا کم مونده بود برای خودشم بیاره بشینه بخوره بعد برای من بیاره هیچ کس برای شکمش جایی نمیره منم اهل خوردن نیستم فقط احترامی که من به اینا میزاشتم اصلا لیاقتشو نداشتن  دیگه الان نزدیک ۶ یا ۷ ماه نرفتم خونش خواستم نظر شما رو بدونم راجب کاراش 

دیگه بدون دعوت نرو خونش

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چای هم که اورد هر لیوان یه شکلی بود و یه فنجون دسته شکسته توی یه سینی خیلی کوچیک که پر از اب بود . ب ...

غصه نخور اون بی شخصیتیه خودش رو نشون داده دیگه هیچ وقت بدون دعوت نرو نوخش

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
خوب کاری کردی نرفتی. بعدش اون اومد یانه. باهاش سرسنگین باش کارش خیلی زشت بوده . با رفتارش نشون داده ...

اره بخدا همین حس رو گرفتم شوهرم هیچ متوجه این رفتاراش نمیشه...  اونم دیگه دید من سر سنگینم باهاش نیومد از اون موقع

بی دعوت نباید بری هیچچچ وقت الانم عید برو 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
انقد پشیمونم که رفتم خیلی سبک شدم بخدا شوهرم اصرار کرد

فکرشو نکن گفتم که اون بی شخصیتیه خودش رو نشون داده 

مهمون حبیب خداست حالا سرزده بیاد شاید خونه نامرتب باشه وسیله پذیرایی جور نباشه ولی شخصیت میزبان سرجا ...

دقیقا میخواستم همینو بگم و قطعا مهمونی هم که سر زده بیاد درک اینو داره که اگه بهم ریختگی ببینه یا مفصل ازش پذیرایی نشه میدونه برا چیه ولی اینایی که میگن سر زده مهمون بیاد باید همین کارو کرد یعنی چی یعنی واقعا مهمون سر زده بیاد خونشون اینجوری رفتار میکنن؟خیلی زشته