2777
2789

۷ هفته و پنج روزمه...

رفتم سونو گفت هماتوم به اندازه۰.۷  سی سی داری...

خطرناکه؟

سونوگرافی گفت خطرناک نیست ولی دکترم گفت استراحت و شیاف پروژسترون...

من بچه سه ساله دارم نمیتونم استراحت مطلق باشم

سقط میشه یعنی؟

کسی اینجوری بوده؟

من هماتوم داشتم و اصلا پا نمی‌شدم و با شیاف پروژسترون خشک میشد و اگه دوباره زیاد راه میرفتم هماتوم ج ...

🥺🥺 واااای چقدر سختتت

من شرایط استراحت ندارم اصلا

مامانم شاغله نمیتونم برم اونجا

دختر کوچیک دارم 

خدایاااا😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺🥺 واااای چقدر سختتت من شرایط استراحت ندارم اصلا مامانم شاغله نمیتونم برم اونجا دختر کوچیک دارم ...

سلام منم دختر چهار ساله دارم منم هماتوم داشتم کارامم خودم می کردم استراحتم میکردم زود هماتوم جذب شد نگران نباشید

🥺🥺 واااای چقدر سختتت من شرایط استراحت ندارم اصلا مامانم شاغله نمیتونم برم اونجا دختر کوچیک دارم ...

اگه بچتو دوست داری بشدت آروم کار کن و سعی کن جارو برقی نکشی زیاد خم و راست نشی... رابطه نداشته باشی وگرنه پشیمون میشی و اگه خدای نکرده سقط کنی واسه بارداری بعد هم باید بیشتر از این بارداریت مراقب باشی... قبلاً سقط داشتی؟

اگه بچتو دوست داری بشدت آروم کار کن و سعی کن جارو برقی نکشی زیاد خم و راست نشی... رابطه نداشته باشی ...

پارسال خارج رحمی داشتم لوله راستمو برداشتم...پولیپم دارم فکر نمیکردم دیگه بتونم باردار بشم اینم حاصل کلی نذر و نیازه😢😢

پارسال خارج رحمی داشتم لوله راستمو برداشتم...پولیپم دارم فکر نمیکردم دیگه بتونم باردار بشم اینم حاصل ...

پس خیلی مراقب باش یا بچتو بذار پیش پرستار یا خودت باید پرستار داشته باشی... شرایط سختیه درکت میکنم

چجوری خوب شدین جذب شد؟چقدر استراحت باید کنم؟ چند وقت؟

شیاف پروژسترون میزدم البته خارجی رو پیدا کنی عالیه من تا ۴ ماهگی خارجی زدم بعد که جاش محکم شد ایرانی میزدم همه کارام هم خودم میکردم حتی عید تکونی فقط اروم