2777
2789
عنوان

راهنمایی واسه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 58 پست

به نظرم اول برو روانشناس 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره قبلش هم بودتو عقد حرفشو زدماز ترس بابام و حرف فامیل منصرف شدمبعد از ازدواج و قبل و بعد بچه دار ش ...

عزیزم مشکلتو خودت باید حل کنی بهترین کار این هس ی مدت جدا زندگی کنید شده ی هفته تا شاید این دوری باعث بشه ی چیزایی رو بهتر درک کنی

اگه هم میخای جدا بشی اول باید مستقل بشی کار بری فک کردی فقط همین ک جدا بشی مشکل حل شده 

منم یبار جدا شدم 

تا کار نرفتی درآمد نداری طلاق رو بیخیال چون همه مشکلات شروع میشه بخاطر نداشتن پول براتون

کاش میشد این تاپیک رو بترکونم.ازش واقعا پشیمونمچون واقعا هیچ وقت به جز اون تایم این حس رو نداشتم انگ ...

خوشحالم که حالتون خوبه

میشه بدونم کاری که مشغولید بهش چیه

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
سلام به روی ماهتون مهربون خداروشکر خوشحالم که حالتون خوبه😍امیدوارم زندگیتون غرق آرامش و عشق و امید ...

نه عزیزم.خواهش میکنم

ممنون که وقت گزاشتی فداتشم.

چشم.الان چک میکنم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
عزیزم مگه نمی گی اگه بچه نداشتی بی تردید می رفتی. خب چرا تا بچه دار نشده بودی ، نرفتی؟احساستو درک می ...

عزیزم میشه واسه ما گزارش بزنید که این تاپیکم بترکه؟

تینو وقتی زده بودن که هم افسردگی داشتم،هم دکتر داروی میگرن اشتباهی داده بود و بدتر شده بودم.

الان میبینمش هم عذاب وجدان میگیرم که چرا این فکرا رو میکردم واقعا

خوشحالم که حالتون خوبهمیشه بدونم کاری که مشغولید بهش چیه

حسابدار ارشد یه شرکت هستم.قبلا سابقه داشتم.چند سال از کار دور بودم.باول به عنوان حسابدار ساده رفتم ولی کم کم پبشرفت کردم و ارشد شدم

تینو وقتی زده بودن که هم افسردگی داشتم،هم دکتر داروی میگرن اشتباهی داده بود و بدتر شده بودم.

زندگی کن عزیزم طلاق به بچه هات ضربه میزنه دیگه تا الان از خودگذشتگی کردی و موندی باقی‌مانده بخاطر دخ ...

مرسی فداتشم

عزیزم میشه واسه ما گزارش بزنید که این تاپیکم بترکه؟تینو وقتی زده بودن که هم افسردگی داشتم،هم دکتر دا ...

گلم ببخش به تاریخ تاپیکت دقت نکردم وگرنه قطعا متوجه می شدم بعد دو سال ، شرایطتت فرق کرده کلا. خدا رو شکر که الان ازون بحران روحی در اومدین. زندگیتون گرم و پایدار در کنار عزیزان. باشه گزارش می زنم

همش همینو به خودم میگمولی دوستش ندارمکنارش احساس آرامش ندارم.از زندگی راضی نیستممدام بحثای الکی میکن ...

به نظر من باید یه دوره رو برای خودتون شروع کنید و فکر کنید اصلا همسرتون رو نمی‌شناسید و میخواید تازه باهاش آشنا بشید به نظر من شما دچار یه مشکل فکری شدید و از اول ازدواج یه دیدگاه ایده آلیستی نسبت به عشق و دوست داشتن داشتید و همونو با خودتون طی این سال‌ها حمل کردین اگه یه زندگی خوب می‌خواین باید رشد کنید و بزرگ بشید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
گلم ببخش به تاریخ تاپیکت دقت نکردم وگرنه قطعا متوجه می شدم بعد دو سال ، شرایطتت فرق کرده کلا. خدا رو ...

مرسی عزیزم.لطف میکنید واقعا

به نظر من باید یه دوره رو برای خودتون شروع کنید و فکر کنید اصلا همسرتون رو نمی‌شناسید و میخواید تازه ...

آفرین.فکر کنم از همه بهتر شما مشکل منو فهمیدین.

جوری که حتی خودمم بهش دقت نکرده بودم

آره من واقعا آدم ایده آلیست و آرمان گرایی ام.

از طرفی چون والدینم طلاق گرفتند هم الگوی درستی واسه ازدواج نداشتم،هم یکم افسردگی دارم که دوره ای گاها خودش رو نشون میده.

این تاپیک تقریبا واسه یک سال و نیم پیشه.

اون موقع باز افسردگی گرفته بودم و دکتر به خاطر میگرنم داروی اشتباهی داده بود و مزید برعلت،حالم رو بدتر کرده بود.بعد از اون رفتم سر کار و اون افسردگی برطرف شد و خداروشکر خیلی از زندگیم راضیم الان

مرسی از وقتی که گزاشتی،واقعا باعث شدی بیشتر خودمو بشناسم.

و این تاپیک رو اصلا دوست ندارم الان.انگار مال من نیست و یکی دیگه زده.چون از زندگی الانم خیلی دوره

عزیزم ممنون میشم واسم گزارش بزنی که بترکه 

همش همینو به خودم میگمولی دوستش ندارمکنارش احساس آرامش ندارم.از زندگی راضی نیستممدام بحثای الکی میکن ...

شیطان در جلد شما هست. اینها افکار شیطانیه و میخواد در چاه بیفتین. از این در داره وارد میشه زندگیت را نابود کنه. 

متاسفانه 

ذکر استغفار بگین و پناه ببرید به خدا. 

خیلی ها ارزو دارن ازدواج کنن یا در به در دنبال درمان شدن که خدا بهشون بچه بده. ارزو دارن خانواده شوهرشون خوب باشه. یا خودش خوب باشه 

من یه مثال برات میزنم منم در رشته تحصیلیم این اتفاق افتاد همش شیطان بهم میگفت این رشته چیه به درد نمیخوره علاقه نداری و فکر رها کردن داشتم. و الکی عقب افتادم

الان خیلیها را دیدم موفق شدن و فهمیدم علاقه از اول به وجود نمیاد علاقه را ما خودمون با تلفین میکنیم یا با فکرمون ایجاد میکنیم. 

اینقدر از اول به خودت و بقیه گفتی علاقه ندارم بهش که خودتم باورت شده. امکان نداره حتما چیزیهایی در درونش هست که تو دوست داری واگرنه نمی موندی حتی یک ثانیه

فکرتو تغییر بده 

اگر با این افکار ادامه بدی فقط خودت را اذیت میکنی و بعد هم خانوادت بپاشه ضررهاشو بعد میبینی و دخترهات سردرگم میشنگ 

دفتری بردار هر روز یه کار خوب یه حرف خوب یا یه ویزگی خوب که از همسرت دیدی بنویس و به خوبیهاش فکر کن به به یک ماه نرسیده میبینی چقدر بهش علاقه داری. و خودت خبر نداشتی

شیطان در جلد شما هست. اینها افکار شیطانیه و میخواد در چاه بیفتین. از این در داره وارد میشه زندگیت را ...

سلام عزیزم.

ممنون از اینکه وقت گزاشتی و راهنمایی کردی

این تاپیک تقریبا واسه یک سال و نیم پیشه.

اون موقع باز افسردگی گرفته بودم و دکتر به خاطر میگرنم داروی اشتباهی داده بود و مزید برعلت،حالم رو بدتر کرده بود.بعد از اون رفتم سر کار و اون افسردگی برطرف شد و خداروشکر خیلی از زندگیم راضیم الان

این تاپیک رو اصلا دوست ندارم الان.انگار مال من نیست و یکی دیگه زده.چون از زندگی الانم خیلی دوره

عزیزم ممنون میشم واسم گزارش بزنی که بترکه