2777
2789
عنوان

راهنمایی واسه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 58 پست
قدرت ذهن کارتو به اینجا کشونده یعنی اینقدر بهش فکر کردی که دیگه باورت شده فقط باید ذهنتو کنترل کنی

نمیدونم به خدا

نمیدونم.شاید

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
همینه. درست میگی. نمیدونم باید چیکار کنم. نه راه پس دارم نه راه پیش. دلم واسه همه مون میسوزه.

برو مشاوره خانواده

شاید راهی باشه برای اینکه دلگرم بشی به زندگیت

اگه شوهرت به نیاز هات احترام میزاره حیفه طلاق بگیری

رک و پوست کنده بگم تو جامعه ای زندگی میکنیم که دخترا هم خواستگار ندارن

شما بعد طلاق با دو بچه اونم دختر بچه شانس ازدواج مجددت تقریبا صفره

دوست خواهرم ۳۵ سالشه تا حالا ازدواج نکرده فقط پیرمرد براش پیدا میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم به خدا نمیدونم.شاید

ببین فکر کن به خانمایی که شوهرشون معتاده قمار بازه دست بزن داره فکر کردی اونا عاشق شوهراشون نه فقط بخاطر بچه هاشون تحمل میکنن که البته اون اشتباهه اما شما حتی اگه ازش متنفری ادای دوست داشتن در ببار مطمئن باش تاثیرش میزاره

برو مشاوره خانواده شاید راهی باشه برای اینکه دلگرم بشی به زندگیت اگه شوهرت به نیاز هات احترام میزا ...

میدونم چی میگی عزیزم

خودم هزار بار به این چیزا فکر کردم

نمیدونم‌واقعا.

انگار فقط دلم میخواد از این زندگی راحتشم.

آره همین امروز با مشاور صحبت میکنم حتما

ببین فکر کن به خانمایی که شوهرشون معتاده قمار بازه دست بزن داره فکر کردی اونا عاشق شوهراشون نه فقط ب ...

تا الانم فقط وانمود کردم فداتشم

اگه قرار بود جواب بده که میداد

تا الان هیشکی جز همسرم‌نمیدونه چی تو دلمه

ولی دیگه نمیتونم.

نمیگم‌اونم هیچ اشتباهی نداره.اونم دامن میزنه به این تنفر.

هزار بار راجعبش حرف زدیم.میگه غیر عمده.همیشه کار و مشکلات مالی رو بهونه میکنه

تا الانم فقط وانمود کردم فداتشم اگه قرار بود جواب بده که میداد تا الان هیشکی جز همسرم‌نمیدونه چی ت ...

خب همه که همه خوبیها و باهم ندارن همینکه رفتی به شوهرت گفتی دوست ندارم و اون تحمل میکنه واقعا نشون میده خیلی آدم خوبیه و دوست داره

خب همه که همه خوبیها و باهم ندارن همینکه رفتی به شوهرت گفتی دوست ندارم و اون تحمل میکنه واقعا نشون م ...

آره عزیزم

واقعا درست میگی.تحمل اینکه شریک زندگی آدم به آدم بگه دوستت ندارم.خیلی سخته.منم درکش میکنم.

آره واقعا آدم خوبیه.

فقط کاش منم آدم خوبی بودم.

آره عزیزم واقعا درست میگی.تحمل اینکه شریک زندگی آدم به آدم بگه دوستت ندارم.خیلی سخته.منم درکش میکنم ...

ببین شما هم همسرتون دوست داری فقط از بس به خودت تلقین کردی که دوسش نداری باورت شده از این به بعد به خودت تلقین کن که دوسش داری حتی دیگه همیشه بهش بگو دوست دارم اینو کلا از ذهنت بنداز دور که دوسش نداری نمیدونم اینو شنیدی که میگن بیشتر پزشکی متخصص هر بیماری از همون بیماری میمیرن اینا بخاطر تلقینه 

این عزیزم😭😭😭 وای آیینه‌ی اتاق خوابمم بود

عزیزم من این تاپیکو وقتی زدم که دکتر به جای داروی میگرن داروی اعصاب اشتباهی بهم داده بود

حالم خیلی بد بود اون تایم و کلا همه چیو بد میدیدم 

بعد از اون رفتم سر کار و کلی حالم بهتر شد.دیگه هم به این چرت و پرتا فکر نکردم.

درواقع من اینجور آدمی بودم که با کوچیکترین سختی اسم طلاق رو میاوردم ولی هیچ وقت از ته دلم طلاق نمیخواستم.

اگه فکر میکنی دلیلش شکستن آینه ی اتاقمه سخت در اشتباهی.

عزیزم من این تاپیکو وقتی زدم که دکتر به جای داروی میگرن داروی اعصاب اشتباهی بهم داده بودحالم خیلی بد ...

عزیزم 

تاپیکتون رو الان دیدم ...

منم گاهی دچار این حس ها میشم ،الان حالتون چطوره؟ همسرتون رو دوسش دارید؟ منم به فکر طلاق بودم ولی همش مردد میشم خیلی بی انگیزه و فرسوده شدم فکر کنم افسردگی دچار شدم ...

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

عزیزم تاپیکتون رو الان دیدم ...منم گاهی دچار این حس ها میشم ،الان حالتون چطوره؟ همسرتون رو دوسش داری ...

سلام خوبید عزیزم؟

الان واقعا همه چیز خوبه خداروشکر.

اون مدت از بس تو خونه نشسته بودم‌افسردگی گرفته بودم.

۶ ماه بعدش رفتم سر کار ، زندگیم زیر و رو شدم.الان واقعا حالم خوبه.

من انگار زمینه ی افسردگی بالایی دارم.تو بارداری و شیردهی به شدت افسرده ام.به جز اون هم یه تایم هایی باز افسرده میشم.

الان دیگه وقت فکر کردن به اون چرت و پرت هایی که گفتمو ندارم خداروشکر 

مرسی که حالمو پرسیدین

به نظرم تا میتونی خودت رو سرگرم کاری کن که تو کوتاه مدت بازدهی بده و سرگرمت کنه.آدم بیکار که باشه واقعا داغون میشه

کاش میشد این تاپیک رو بترکونم.ازش واقعا پشیمونم

چون واقعا هیچ وقت به جز اون تایم این حس رو نداشتم 

انگار مال من نیست این تاپیک

سلام خوبید عزیزم؟الان واقعا همه چیز خوبه خداروشکر.اون مدت از بس تو خونه نشسته بودم‌افسردگی گرفته بود ...

سلام به روی ماهتون مهربون 

خداروشکر خوشحالم که حالتون خوبه😍

امیدوارم زندگیتون غرق آرامش و عشق و امید باشه 😍

درک میکنم..‌ منم مدت زیادی تو خونه ام و بیرون نمیرم شاید دلیل حال بدم فکر کردن زیادیه!!! نمیدونم !

خیلی معذرت میخوام که یادآور اون زمان شدم و تو تاپیکتون پیام گذاشتم منو ببخشید 💚

عزیزکم اگر زحمتی نیست میشه لطفا تاپیک آخر منو بخونید و نظرتون رو برام بنویسید ؟ 

یه دنیا ممنونم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱