2777
2789
عنوان

غذای کمکی کودک ۶ ماهه

606 بازدید | 16 پست

سلام خانما

پسر من ۲ هفته ی دیگه ۶ ماهش تموم میشه میخوام غذای کمکی را شروع کنم ولی نمیدونم از کجا و با چی شروع کنم 

میشه لطفا راهنماییم کنید که چی بهش بدم و چه مقدار در روز

آرد برنج را خودم درست کنم یا آماده بخرم اگه کسی بلده راهنمایی کنه

در ضمن پسر من حساسیت به لبنیات داره میتونم به جای شیر از اب یا شیر خشک استفاده کنم؟

ارد برنج  خودت درست کن

بجا شیر، شیر بادوم بده

میخوای قدش بلند بشه سعی کن فراورده حیوانی کم و سبزیجات و میوه زیاد بدیش عادت کنه

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من ب دخترم از پنج ماهگی غدای کمکی دادم اول از سرلاک شروع کردم ک دوست نداشت بعد خودم ارد برنج درست کردم دادم با سه یا چهار تا بادوم ک رنده میکردم با اب و ارد برنج میپختم خیلی دوست داشت بعد ها جو دوسر پرک هم اضافه کردم

ی هفته بعدش پوره سیب زمینی دادم با اب و روغن زیتون 

تقریبا از یک ماه بعدش سوپ دادم شامل سینه مرغ و سیب زمینی و کدو و هویج و برنج

میکس میکردم میخورد

با حریره بادام شروع کن.

بادام خیس کن پوستشو بکن بعد آسیاب کن.

با آب و نبات بزار بپزه و لعابی بشه ولی رقیق. روزی یکی دو وعده بهش بده.

یه وعده هم در حد یه قاشق سیب رنده شده بده.

بعداز چند روز به حریره بادامش آرد برنج هم اضافه کن.

اگه خواستی شیر خشک هم توش بریز.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

من ۱۰ روزی میشه که شروع کردم 

دختر منم ۶ ماهشه 

هر چیزی و تا سه روز بهش بدین که ببینین آلرژی داره یا نه 

همون هفته ی اول به اندازه ی سر سوزن کره ی بادوم زمینی و بهش بدین و چک کنید برا نشونه های آلرژی 

من با آووکادو شروع کردم سه روز اول 

سه روز دوم پوره ی هویج 

سه روز سوم حریر بادوم (که فهمیدم آرد برنج هضمش براش سنگینه … یبوست شد و طفلی کلی اذیت شد برا پی پی) … آرد برنج و خودم درست کردم 

امروزم پوره ی هویج و اسفناج بهش دادم (تا دو روز دیگه هم همین و ادامه میدم ) 

بعدش میخوام آب ماهیچه رو امتحان کنم! 

در زندگانی را که گل نگرفته اند!  
سلام عزیزم من ب دخترم از پنج ماهگی غدای کمکی دادم اول از سرلاک شروع کردم ک دوست نداشت بعد خودم ارد ب ...

ممنون عزیزم فقط پسرم حساسیت به لبنیات داره خودم رژیم دارم تو رژیمم یادوم ممنوعه نمیدونم تو حریره ش بریزم یا نه

لعاب برنج هم میتونی بهش بدی: برنج نیم دانه بزار با آب فراوون بپزه و حسابی له بشه و لعاب بده مثل شله زرد ولی بدون زعفرون یه کوچولو نبات هم بنداز که گرم باشه و سردی برنج گرفته بشه.

بعداز دو هفته هم سوپ سبک بهش بده.

با جو پرک و برنج نیم دانه و هویچ و مرغ بدون ادویه و رب.

بعدش هم ماهیچه یا قلم گوسفند بزار با هویچ و سیب زمینی بپزه له کن با آبش رقیق کن بهش بده. خیلی مقویه.

کم کم میتونی به غذاش عدس و ماش هم اضافه کنی که تنوع بشه.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

سلام
این پرسشنامه تحقیق دانشجویی دخترمه درمورد انتخاب و مصرف پوشک

ممنون میشم کمک کنید به پر کردنش
هم کمک به دانشجو هست هم اینکه استادش گفته قرعه کشی میکنن و جایزه میدن. شاید شانس زد و برنده شدیم.

اینم لینکش:

https://survey.porsline.ir/s/aNH3sWQv

دکتر بهم گفت تنها غذای ممنوعه عسلِ ممنون که گفتین بیشتر سرچ میکنم درموردش

به منم گفتن عسل سفیده تخم مرغ اسفناج و بادام زمینی زیر یک سال ممنوعه البته بادام زمینی زیر سه سال ممنوعه

به منم گفتن عسل سفیده تخم مرغ اسفناج و بادام زمینی زیر یک سال ممنوعه البته بادام زمینی زیر سه سال مم ...

اینجا یکم طرز فکرشون فرق میکنه انگار 😅 

میگن بادوم زمینی و همون اول بدین که بچه بعدها حساسیت پیدا نکنه 

منم به دخترم دادم و خداروشکر حساسیت نداشت 

اسفناجم تو فکرش نبودم ولی به دکترش گفتم یبوست داره گفت اسفناج بده سریع اوکی میشه

حتی در مورد سفیده ی تخم مرغم چیزی نگفتن

در زندگانی را که گل نگرفته اند!