2777
2789
عنوان

تجربه من از دستگیر شدن

609 بازدید | 19 پست

الان دوستی در این رابطه تاپیک زده بود خواستم اونجا تجربه امو بنویسم کلی هم تایپ کردم ارسال زدم نوشت ناپیک قفل شده   من هم حیفم اومد این همه تایپ کردم . برای همین این تاپیک رو زدم .

من و شوهرم باهم زمان عقد تو پارک نشسته بودیم هیچ کاریم نکرده بودیم

دوتا تریپ بسیجی با لباس شخصی اومدن گیر دادن 

حالا اون روز ما بانک بودیم برای وام ازدواج شناسنامه و عقدنامه هم باهامون بودن 

اول گیر دادن چه نسبتی دارین بعد گیر داده بودن که نه ما از کجا بدونیم این شناسنامه و عقدنامه الکی نیست .

اخرش هم گیر که نه باید بیایین بریم پایگاه . اون موقع هم مثل الان نبود که بشه کارت هویتی رو بخواهید (فرهنگش نبود یا شاید ترس ما از پلیس بیشتر بود یا بچه بودیم عقلمون نمیرسید)

من دانشگاهم همون اطراف بود و میشناختم اطرافو . نزدیک پارک یک پاسگاه پلیس بود. راستش ترسیده بودیم که اینا چشونه ، نمیدونم ار کجا به عقلم رسید گفتم ما پایگاه نمیاییم اون ور پارک پاسگاهه ما باهاتون پیاده میاییم میریم اونجا اگه اونا هویت شما رو تایید کردن میاییم باهاتون . راه افتادیم سمت پاسگاه از توی پیاده رو خیابون اصلی کنار پارک (راستش من هیچ وقت بنا به تجربه دختر بودنم از وسطهای پارک و جاهای خلوت سعی می کنم رد نشم). وسطهای راه با یک لحن منت گذارانه ای گفتن نه معلومه که راست میگید برید اما پارک و خیابون جای نامزد بازی نیست . گفتیم ما که کاری نکرده بودیم فقط نشسته بودیم 

بعدش شوهرم گفت خوب به ذهنت رسیده که هم باهاشون نرفتیم هم از وسط پارک رد نشدیم من الان فکر میکنم میگم شاید اینا اصلا اینکاره نبودن و اصلا حتی بسیجی نبودن. شاید فقط برنامه اشون بوده که ما رو ببرن تو مسیر یک جا خفتمون کنن  (اخه اون قسمت شهر هم خیلی جای امنیت داری نبود) یا یک پولی بخوان از شوهرم بگیرن که اره اینو بده ما ولتون می کنیم

به هر حال مواظب باشید و حداقل اگه میشه سعی کنید تو موارد اینجوری مدرکی کارت شناسایی چیزی بخواهید شاید فیک باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول چقد باهوش بودی،، واقعا خطرناکه 

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

من و شوهرم زمان دوستیمون میخاستیم دستگیر بشیم😂😂خواهر و برادر بسیجی گیر دادن بهمون🥺من واقعا میخواستم لو بدم که دوستیم. چون خیلی ترسو هستم و بودم.

ولی شوهرم چون آروم و ریلکسه جوری حرف زد که اونا فک‌کردن ما عقدیم😑رفتن. اون زمان هجده سالم بود. شوهرم نوزده.

خدا رحم کرد اگه بابام میفهمید کله‌مو قشنگ میبرید⚔️

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

منم با شوهرم که عقد بودیم توی دانشگاه گرفتن هیچ مدرکی به جز حلقه نداشتیم آخر رنگ زدیم به خانواده ها  ضایع شدن خیلی زور داره با کسایی که با رلاشون هر کاری میکنم رو کاری ندارن چسبیدن به ماها

ایول چقد باهوش بودی،، واقعا خطرناکه  

لطف دارید شما ولی واقعا اون موقع هوش نبود . چون اصلا مغز ادم اون لحظه بدون هیچ پیش زمینه ای کار نمیکنه. فقط انگار یک جورایی خدا خواست هوامونو داشته باشه

و مدتها بعد که تو خبرها خوندم خبری تقریبا مشابه این اتفاق که اومده بودن به زن و شوهری گیر داده بودن و بعد به زنه جلو چشم شوهرش تجاوز شده بود ( دقیق خبر رو یادم نیست ) واقعا خدا رو شکر کردم و اتفاقا برای همینم اینو نوشتم که حداقل یکی این تجربه رو بخونه