2777
2789
عنوان

بیاین بگید با این مرد چیکار کنم 😢

143 بازدید | 14 پست

بچها ما کات کردیم اون روز ی جریانی شد صحبت کردیم

بعد بهش گفتم تون روز اسنپ گرفتم صداش شبیه صدای تو بوده یهو دگرگون شدم

گفت دوست داشتی ؟ گفتم آره 

گفت چرا با اسنپ حرف بزنی با خودم حرف بزن 

بچه ها ولی من حرف میزنم نمی‌دونم اون دوست داره یا نه 

ولی خب وقتی با هم بودیم اون پیشنهاد میداد همو ببینیم یا اون هم پیگیر من بود 

الان نمی‌دونم چیکار کنم 

از این طرف میگه باهام حرف بزن 

از این طرف من پیام باید بدم.

ولی اونم استوری می‌ذاره واکنش منو بگیره 

ولی چون مغروره اون پیام نمی‌ده .

نمی‌دونم چیکار کنم بچه ها

اشتباه کامل از توعه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐

خیلی معذرت میخوام

خیلی خیلی معذرت میخوام

ولی خدایی در پیت تر از این مدل رابطه جای دیگه نمیتونی پیدا کنی😑

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
برای چی 

چون یجورایی دنبالشی 

اون باید دنبالت باشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
آدم حس آویزون میگیره درسته پیام نوبتی نیست اما یه طرفه هم نیست 

آفرین من پیام بدم استقبال می‌کنه ولی ندم نمی‌ده 

از این طرف وقتی تو رابطه بودیم من منتظر بودم اون پیام بده هیچی نمی‌گفت باز میومد گله میکرد کجایی چرا پیام نمیدی کجا بودی 

😐😐 خیلی معذرت میخوام خیلی خیلی معذرت میخوام ولی خدایی در پیت تر از این مدل رابطه جای دیگه نم ...

نه رابطه ما درپبت نیست 

وقتی با هم بودیم اون قدر روز شب با هم خوش بودیم با اینکه رابطه هم نداشتیم باهم اما واقعا دوست داشتیم همو 

مصلا امروز همو می‌دیدیم می‌گفت فردا میری دانشگاه میگفتم آره می‌گفت بیا همو ببینیم خیلی همه چی خوب بود یهو جدامون کردن