2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 94 پست

کاش شوهرت یکم مطالعه داشت ومیفهمیدچراامامامون چندتاهمسرداشتن 

خیلیااطلاعات کافی ندارن وازاین موضوع به سودخودشون استفاده میکنن .تازه چندهمسری کلی هم شرط وشروط داره که یکیش راضی بودن شماست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبلا که کارت به کارت نمیشده انجام داد..🤭باید حضوری رفت و آمد میشده اعراب هم تعصبی بودن قانع شدی ...

گفتمدک شبانه کمک میکردن

مثل امام علی

که یواشکی خیررسانی میکردم

وای چه سخت!!! همسرم تعریف میکرد میگفت همکارش نمیدونم مال کدوم شهر یادم نیست ولی تو طایفشون اکثرا چند تا زن دارن.حتی وقتی میرن خواستگاری عنوان میکنن که من بعد از ازدواج شاید زن صیغه کنم.این همکارش هم یه زن صیغه ای تو شهر دیگه داره. ماهی یه بار میره بهش سر میزنه.. 

ولی به نظرم باید همچین آدمی رو باید از وسط نصف کرد😐😐😐😐

دعوا انداختن بین همه توهین به مقدسات.نکاه کنید هیچ کس حرفشو باور نکرده چند نفر گفتن مرده و چند نفر گ ...

اگه نمونشو تو جامعه نمیدیدم یا تو اقوام ندیده بودم اره 

ولی یه درصد احتمال میدم حرفاش واقعیته 

ولی میدونم چندهمسری هیچوقت تو ایران جانیفتاده و نخواهد افتاد خداروشکر 

اینم از بیشعوری مردهاس باورکنین ربطی به دبن نداره 

تو کجای قرآن نوشته که رن رو میشه زد؟؟؟ولی اکثر تاپیکها از کتک خوردن خانمهاس 

پس چرا تواین مورد از امام ودبن الگو نمیگیرن این حرفا برا سرپوش گذاشتن رو کثافتکاریاشونه 

مگه بقیه ی دستورات رو تونستین با عقل بپذیرین؟ مثلا ما الان مسح پا داریم در قرآن اومده جلوی سر و روی ...

عزیزم مگه من فقیه و فیلسوف و عارف و این چیزام

میگم یه چیزایی با عقلم جور درمیاد

یه چیزایی نمیاد

مثلا خدا دستور به عدالت داده خب این تنها مطابق عقله بلکه مطابق فطرتم هست

دستور به خوش رویی داده که عقلانیه 

چندهمسری کجاش قابل قیاسه؟ خفتِ برای زن!

این با عقل جور در نمیاد. و نمیتونم قبولش کنم

از اون بدتر نمیتونم بفهمم چرا خدا دستور بهش داده. همین

:)))))) بازم دلیل نمیشه. من نمیتونم با این قضیه کنار بیام واقعا چرا خدا تو قران گفته چندهمسری رو؟ ...

بنظرم شاید برای این این موضوع رو بیان کرده که اعراب اونموقع چندتا زن داشتن واسه همین گفته چون نمی‌تونید عدالت رو رعایت کنید به یک زن اکتفا کنید

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

عزیزم مگه من فقیه و فیلسوف و عارف و این چیزام میگم یه چیزایی با عقلم جور درمیاد یه چیزایی نمیاد م ...

خب شما گفتی طبق عقل باید قابل پذیرش باشه، منم گفتم خیلی از دستورات الهی رو همه نمیتونن تفسیر کنن شاید به عقل نادرست بیاد.

اسلام از تسلیم شدن میاد. مسلمان باید تسلیم دستور خدا باشه و هرچی خدا گفته قبول کنه. منتهی الان هیچ کس به دستورات خدا درست عمل نمیکنه، مثلا همین جریان چند همسری رو فقط مردا ازش سواستفاده میکنن می بینی کسی که تو عمرش یکبار برای خدا سجده نکرده و یک رکعت نماز نخونده میاد میگه خب حلاله صیغه رو خدا گذاشته، اما تبصره های صیغه رو نمیاد بگه. شرط صیغه مساواته خداوند رحمان خودش هم میدونه که هیچ مردی نمیتونه مساوات رو برقرار کنه در ادامه ی آیه گفته پس اگه نمیتونین مساوات کنین حق چنین کاری رو ندارین. 

واین نیز بگذرد....

همبن اسلام گفته مهریه و نففه از حق زن هست ولی مردها چرا موقع دادن حق زن جونشون درمیاد ؟؟

یا اسلام گفته زن برا کار خونه و شیری که به فرزند میده میتونه از همسر پول یا حقوق دریافت کنه 

چند نفر اینجا بابت این دوتا کار حق و حقوق دریافت کردن ،،از شوهرشون؟؟ 

عزیزم مگه من فقیه و فیلسوف و عارف و این چیزام میگم یه چیزایی با عقلم جور درمیاد یه چیزایی نمیاد م ...

چندهمسری بهترین کاربرای اون زمان بوده وشایدم چندین سال آینده 

توی اون زمان زنانی که شوهراشواسیریافوت میشدن روخیلی اذیت میکردن وبه بردگی میگرفتنویازنده به گورشون میکردن چون شوهرنداشتن 

پس بهترین کاراین بوده که مردهاباچندتاازاوناازدواج کنن وپشتیبانشون باشن 

که البته کلی شرط وشروط هم داره .یکیش برقراری تعادله ویکی دیگش رضایت کامل همسرهای قبلی 

چیزای دیگه هم هست ولی من یادم نیست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

وقتی تا این حد موضوع براتون مهمه و شبهه دارین و پر از سوال هستین،چرا از یه عالِم سوال نمیکنین؟

بنظرم حاج‌آقا قرائتی خیلی ساده و راحت میتونه به سوالاتتون جواب بده.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

خب شما گفتی طبق عقل باید قابل پذیرش باشه، منم گفتم خیلی از دستورات الهی رو همه نمیتونن تفسیر کنن شای ...

متاسفانه قانع نشدم اصلا

بازم ممنون که وقت گذاشتید و نظرتونو گفتین