2777
2789
عنوان

زن دوم

1833 بازدید | 94 پست

شوهرم میگه امامای ما هر کدوم چندتا زن داشتن چی عیبی داشته.اتفاقا زنها همدیگرو دوس داشتن.حالا چه عیبی داره ما مردا هم دوتا زن داشته باشیم اشکالش چیه؟شما باشید چی میگید اجازه میدین زن بگیره

صبح رفت بیرون گفت با دوستم میخام برم بار داره تا یه شهر دیگه نزدیکه شهرش بهمون.ولی من میدونم با زن صیغه ایش هستش.هر لز چندگاهی میره.و میدونه که من همه چیو میدونم ولی عین خیالش نیس.چون مهم نیست.ولی خودش رو زده به اون راه.با خودم میگم به گور باباش داشته باشه به جهنم.منو بچه هامو عشقه.سخته ولی مجبووورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها کسی اگه خواست درآمد توی خونه داشته باشه میتونه کارنت رو نصب کنه و همین اول کار 55 تومن بحسابش بیاد با زدن کد معرفی من

d61058954

آموزش رایگان هم دارن برای شروع هرکاری ک خودتون بخواید خیلی خوبه از دست ندین 

کد معرف هم بزنین ک 55 تومن ب حسابتون بیاد

هر کاری ک بشه توی خونه انجام داد رو دارن

مردا هم از اسلام قسمت زن گرفتنشو یاد گرفتن،بگو اولا هر دوره فرق داره و الان رهبری بشدت چند همسری رو نهی کردن،دوما برو تحقیق کن ببین حقوق زن چیه،مثلا میتونی کار خونه نکنی و اگرم کردی پول بگیری،باید مهریه ات رو سریعا بده و...

نمیدونم چی بگم که تعلیق نشم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بگو تو خودتو با اماما مقایسه می‌کنی ؟ معصومی؟

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.