سه روز پیش سومین دندون عقلمو کشیدم برای فک بالام ب شدت سخت دراومد ریشه اش کج بود و ب شدت محکم دکترمم زورش نمیرسید انقدر فشار آورد ب فکم الان سه روزه خواب و خوراک ندارم لبام همش چاک خورده دهنم باز نمیشه شیاف مسکن همه چی میخورم ولی اصلا انگار ن انگار توروخدا راهنمایی کنید چیکار کنم آروم بشه ؟چهارشنبه هم نوبت جراحی دندون عقل پایینمه خیلی چشم ترس گرفتم
باید تحمل کنی تا بگذره حالا چرا میخای همشون بکشی ؟
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هفته پیش کشیدم عقلمو پوسیده بود اینقد راحت بود هیچ درد نه موقع کشیدن نه بعدش اصلا نداشتم الان کامل لثه اومده گرفته جا خالی شو کلا خوب شده
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....
باید تحمل کنی تا بگذره حالا چرا میخای همشون بکشی ؟
اخه دندون عقل پایینمم ب عصب رسیده دردش میزنه ب دندونای دیگم اون دوتا قبلم همینجوری بودن ک دو سه سال قبل کشیدم اصلا اذیت نشدم این دندونه جدو ابادمو آورده جلو چشمم
دندونه ب عصب رسیده اصلا رفتم دندون پزشکی اونو بکشه گفت کار جراحه من نمیتونم بزار بالاییتو بکشم ک ای ...
اها اسی اصلا به ترس فکر نکن قوی باشه انشالا اینم جراحی میکنی راحت میشی
من هفته پیش کشیدم عقلمو پوسیده بود اینقد راحت بود هیچ درد نه موقع کشیدن نه بعدش اصلا نداشتم الان کام ...
منم قبلیامو خیلی راحت کشیدم اصلا این دندونه نوبر بود دکتره واقعا بد کشید فک کن ده دقیقه یه ضرب انبر میکرد تو دهنم فشار میداد سری پیش اصلا یه جا دیگه رفته بودم اذیت نشدم الان یه درد مداوم ول کنم نیست
منن رفتم دندون عقل جراحی کردم تمام داخل لپم پر افت شد جای دندونمو بخیه کرد رسما ده روز دهنم تعطیل ...
اخ اخ خدا رحم کنه بهم واقعا الانمه سه روزه خواب و زندگی ندارم دوباره چهارشنبه هم اضافه بشه ب دردام میرم تو افق محو میشم
اصلا نمیتونم مثل آدم حرف بزنم مسکن میخورم تا یکساعت آرومه اثرش میره بدتر میشه اینو حالا بدون جراحی کشید این بود جراحی کنم فک کنم کلا تعطیلات این هفته مم ب فنا میره ☹️