2777
2789

شوهرم هرکار میکنه ازم مشورت نمیگیره همیشه از بقیه میفهمم چکارا می‌کنه .مثلن رفته قرعه کشی برا خودش باز کرده بدون اینکه من بفهمم پولشم نمی‌دونم چیکار کرده .چن روز دیگ اسباب کشی دارم میگه طلاهاتو بفروش برا رهن شما جا من بودین چیکار میکردین 🥺😥

کاربر خانوم هستم😌...برای سلامتی امام زمان (عج)صلوات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظهر ک بیاد خونه میخام باهاش صحبت کنم هنوز نمیدونه ک من فهمیدم از قرعه کشیش...توروخدا راهنماییم کنید چی بگم بهش چجوری با سیاست رفتار کنم

اسباب کشی دارین بعد هنوز پول رهن را براش تصمیم نگرفتید از کجا جور کنید؟پس انداز نکردید ؟

ن هنوز قولنامه نکردیم قراره تو این هفته قولنامه کنیم ان شاالله .نمی‌دونم بخدا میخاد از کجا جور کنه اعصابم خیلی بهم ریخته از دست شوهرم اصن نمی‌فهمه پولارو چیکار کنه

برو 

براچی بخاطر نهمفیا اون من برم خونه بد وظیفشه خونه خوب جور کنه .فقط اگ میتونی راهنماییم کن ظهر ک اومد چجوری بهش بگم من از همه کارات خبر دارم و با سیاست باشم

ای وای چه سخت چرا با شما هماهنگ نیست !!

نمیدونم بخدا همه کاراش مخفیه کاری که می‌کنه اصن مشورت نمگیره .بخدا دلم سرد شده از کاراش 😥

براچی بخاطر نهمفیا اون من برم خونه بد وظیفشه خونه خوب جور کنه .فقط اگ میتونی راهنماییم کن ظهر ک اومد ...

ببین ی چی بگم سعی کن از همه کاراش سر در بیاری حساب بانکی هرچیزی داره سر در بیار گوشیشو چک کن نمیخام تو دلتو خالی کنمم ی سریا واقعا این شکلین حس میکنن هرچی جم میکنن زن نباید بدونه وگرنه دست میگیره...یکی از اشناها بخاطر سرطان خون فوت شد خیلیم جوون بود ی بچه شیش ماهه داش از اول شوهرش جوری رفتار کرده بود ک فک میکرد شوهرش بی پوله واس همین ی قرونم براش خرج نکرد..وقتی فوت شد پسره داراییاش رو شد رف ی بولدوزر کرف دو میلیارد خونه زمین همه چی گرف.نگو این خودش پولدار بوده هرچی کار کرده برا خودش جم کرده کم میاورده خونه زنش فک میکرد نداره

❤️❤️❤️