2777
2789

تو تاپیک قبلی گفتم خواهرشوهرم محلم نمیده سابقه دخالت تو زندگیمم داشته الانم ی هفته هس اومدیم شهرمون همش به شوهرم زنگ میزنه انگار ن انگار منم هستم ......حالا شوهرم گف میخواد ناهار دعوت کنه منم به همسرم گفتم بهش بگو برای دعوت به خانمم زنگ بزن ....... واقعا وباید بفهمه داداشش زن داره ک اگ داداشش میخواد باید دل خانمشو به دست بیاره 

احترامم اینجوری حفظ میشه

حالا همه گفتن کارت بد بوده😏😏😏

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کارت بدبوده دیگه شوهرت بایدبگه  باخانمم مشورت میکنم اگه برنامه ای نداشت میایم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من باشم حسابش نمیکنم اصن بذار شوهرت تنها بره خودش وقتی محلت نمیده تو هم محلش نذار

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من بودم بااینکه ب شوهرم زنگ زده بازم میرفتم واون حرفی ک شما زدی رو نمیزدم

اما اونجا محل سگ بهش نمیدادم

بلخره اونم شهرشما میاد

توام زنگ بزن ب شوهرش دعوتش کن

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
من بودم بااینکه ب شوهرم زنگ زده بازم میرفتم واون حرفی ک شما زدی رو نمیزدم اما اونجا محل سگ بهش نمید ...

فک کردی براش مهمه ک من محل نزارم با داداشش حرف میزنه همش منم ن خودم میرم ن میزارم شوهرم بره

کارت عالی بوده 

اینایی که به شما درس میدن خودشون بدتر از همه ان اینجا برا ما. با شخصیت میشن

بهترین کار رو کردی برا خودت ارزش قائل شدی تحسین میکنمت اگرم زنگ نزد پا نشی بری 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
معمولا  این موقع شوهرت میگه هماهنگ میکنم تماس میگیرم نه اینکه اونها به خودتون زنگ بزنن

شوهرم ک همیشه همینو میگ ولی انگار فقط حرفشو زده هنوز قطعی دعوت نکرده

فک کردی براش مهمه ک من محل نزارم با داداشش حرف میزنه همش منم ن خودم میرم ن میزارم شوهرم بره

نمیدونم شاید فازش فرق داره

من بودم جور دیگه میسوزوندمش

تیپ میزدم میرفتم از غذادپذیرایی شم هزارتا ایراد میگرفتم

اصلا حرفم نمیزدم باشوهرم حرف میزدم

میگفتم یک کلمه. باخاهرت اضافه حرف بزنی همونجا جرت میدم

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
کارت عالی بوده  اینایی که به شما درس میدن خودشون بدتر از همه ان اینجا برا ما. با شخصیت میشن ب ...

منم همینو میگم منو محل نمیده بعد پاشم بذم خودمو سبک کردم ی چیزبم هس شوهرم پشتمه روش نمیشه وگرنه دلش میخواد داداشش تنها بره من نرم