2777
2789
عنوان

صبح همگی بخیر

25 بازدید | 5 پست

چه خبر ، چیکارا میکنید ، برنامه تون تا ظهر چیه؟

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔

امروز صبح خوبی نبود دخترمو دعوا کردم که نمیرفت مهد و بانه میگرفت وشبش با شوهر دعوا کردیم و الان خیلی عصبی هستم و بی حوصله 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
امروز صبح خوبی نبود دخترمو دعوا کردم که نمیرفت مهد و بانه میگرفت وشبش با شوهر دعوا کردیم و الان خیلی ...

چرا عزیزم اول صبح، روز خودت رو خراب می‌کنی ،متاسفانه بچه ها چون فصل سرما هست خیلی دوست دارن ک صبح بخوابن برا همین مقاومت میکنن برای رفتن مدرسه و مهد. حالا چرا با شوهرتون دیشب دعواتون شد ، آخه عزیز دلم 😍 حوصله داری آخرشب رو با شوهر بحث کنی ولش کن بابا،بخدا شوهر گند اخلاق رو باید ساعت۷شب گذاشت جلو در حیاط

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم اول صبح، روز خودت رو خراب می‌کنی ،متاسفانه بچه ها چون فصل سرما هست خیلی دوست دارن ک صبح بخ ...

واقعا بهم اهمیت نمیده دیروز سر بد رفتاری های مادرش با هم بحث کردیم میدونه هم مقصره مادرش و منو فحش میده و بد تر از همه میره دعوا هامونو به خانوادش  میگه 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
واقعا بهم اهمیت نمیده دیروز سر بد رفتاری های مادرش با هم بحث کردیم میدونه هم مقصره مادرش و منو فحش م ...

باور کن این مردان حتی ارزش ندارن ک ما زنا باهاشون بحث هم کنیم والا ، مگه اعصاب آدم از سر راه اومده ک با یه مشت بچه ننه خورد بشه. ببین عزیزم وقتی ک میخواد بحث رو شروع کنه و دعوا راه بندازه اصلا محلش نزار و با یه چیزی خودت رو مشغول کن ، این رو امتحان کردم وای وای وای نمیدونی دیوانه میشن 

باور کن این مردان حتی ارزش ندارن ک ما زنا باهاشون بحث هم کنیم والا ، مگه اعصاب آدم از سر راه اومده ک ...

به خدا راست میگی اینقدر بهش میگم بازم بده منم الان ۱۰ سال باهاش دهن به دهن سر خانواده نفهمش عصبی شدم به خدا