دوهفته پیش شوهرم توی اسنپ گه گهای کارمیکنه یه دختریو به مقصد میرسونه و میره دنبال کارای دیگش یه ساعت بعدش دختره زنگ میزنه به شوهرم باگریه که بیا کمکم کن خواستم سوارماشینی بشم خاست به زور بهم تعرض کنه... هیچی دیگه شوهرم میره دنبال دختره و به قولی نجاتش میده و میاد خونه... شماره ردوبدل کرده بودن... شوهرم تعریف کرد کامل برام... حالا بازم دیدم دختره پیام میده سلام خوبی همش درحال پیام دادن به شوهرمه... شوهرم بهش گفته که متاهله و بچه داره... ولی انگار قحطی مرد اومده چسبیده به شوهرم.. حالا پیامای دختره رو ببینین... سلام خوبی عزیزم صب بخیر... امتحان دارم برام دعاکن... مدت زیادی نمیشناسمت ولی کلا نمیتونم بیخیال بشم وتوخیلی خوبی و...... همش پیام میده شوهرم اول جوابشو نمیداد دختره با شماره دوستشزنگ زنگ زنگ پیام میده و التماس و... به شوهرم میگم جوابشو نده میگه خانوم ما که حرف معمولی میزنیم ازچی میترسی... من ازاین خانوم میترسم چون خیلی چرب زبونه خیلییییی. دختره مال شهرمانیست و دانشجوعه... ب شوهرم میگه میخام بیام شهرتون فقط بخاطر دیدن توووووو نمدونم چیکارکنم کامل میدونم اسمش چیه و شمارش و اینارو کامل دارم... شوهرم گفت خانوم نکنه بهش زنگ بزنی بگی ب شوهرم پیام نده زشته و فلان و ناراحت میشم... نمدونم دارم دیوونه میشم بدم میاد پیام میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه دلیلی داره بخوان حرف معمولی بزنن؟! بهش بگو دلیلی داره؟ بگو پس منم برم یکیو پیدا کنم حرف معمولی بزنیم، چطوره؟؟!!!! زنگ بزن به دختره بهش بگو شکایت میکنم ازت تهدیدش کن. شوهرتم تنش میخاره البته نه فقط شوهر شما همه مردان همینن
وا چه غلطا ، انگار شوهرتون هم بدش نمیاد باهاش حرف بزنه ، عجب دور و زمونه ای شده ، شوهر من بود تیکه تیکه اش میکردم ، مقصر شوهرتونه، میخاره ، البته ببخشیدا
کفش ها یا آدم ها ؛ اگر اذیتت کردن بدون اندازه ات نیستن !
شک نکن دختره فیلمش بوده که میخواستم بهم تعرض کند و ... این که من شناختم خودش علنی میگه بیاید من آمادم! طرف میخواسته با نقشه شوهرتون بکشه سمت خودش از این دانشجو های هرزه که از مردا میتیغن