2821
2789

اگه درازه طبیعیه کم کم گرد میشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دخترم ۵ماهشه سرش از اول یکم دراز بود دختر من از سه ماهگی غلت میزنه همین که میزارمش زمین غلت میزنه برمیگرده به پشت نمیخوابه 😁الان ۴روزه مجبورم شبا ۵و۶ساعت وقتی میخوابه خودم بیدار میمونم به پشت میذارم میخوابه خیلی تاثیر داره

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

باید تند تند سرشو بچرخونی گرد بشه حواست باشه پشت سرش صاف نشه

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

سلام. عزیزجان شما بودید تو تاپیک من که داشتم درددل میکردم ترکید؟ 

یادم نیست شما بودین یانه 

داشتم تایپ میکردم دیدم ترکیده.... 

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 
سلام بله جانم؟

شما بودید عزیزم؟ 

دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین.... 

گفتید بیام پیویتون؟ من گمتون کروم شک داشتم که شما بودید

بله عزیزم من تو تاپیکتون بودم اما اون دوستی که گفتند درخواست دوستسمو قبول کن من نبودم

اهان. معذرت میخوام. من ایشونو گم کردم نمیدونم کدوم کاربر بودن.