2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه دارم خودش با پریودی دفع میشه پریودم نشدی پروژسترون بزن پری میشی میفته

واییی فک کنم من ی دفع کردم اندازه یک گوشت بزرگ بوددد اصلا قبلش پریود بودم خونریزی نداشتم فقط درد داشتم رفتم پیش بخاری ابگرم گزاشتم یهو حس کردم یچی ازم دفع شد رفنم دیدم اندازه ی گوشتههه فهمیدم کیستم بوده

از روز هفتم پریودت هم معجون شیر عسل خرما پسته گردو بادوم فندوق کنجد زرده تخم مرغ محلی هم بزن توش بخورهم خودت هم شوهرت تا چهاردهم هرروز یه روز درمیون هم از پاکی اقدام کن پاهاتو بالا نگه دار چند مین صبح ناشتا هم عسل سیاه دونه بخور همون ماه بارداری دعام کن منم باهمین روش بعد چندین ماه باکیست هموراژیک خدا پسرمو بهم داد

منم دارم. تجربشو نداشتم تاحالا. همزمان تو بارداریم متوجهش شدم. تو سونوگرافی اول،دیدم کیست دارم تو تخمدانم. 

خیلی نگران بودم ولی الان دارم باهاش سر میکنم دوران بارداری رو. تا ان شاالله بعد زایمان درمانش کنم یا ان شاالله خودش از بین بره با زایمان و پریودیم.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻